The life and times of an anti-social intellectual

Monday, February 20, 2006

Og jeg troede wrestling var åndssvagt...

Sunday, February 19, 2006

FINALLY....

Vild Vinter i Langå var en stor succes på mange punkter. Der kom lidt over 150 mennesker, og publikum var med hele vejen og larmede godt og grundigt. De få T-shirts Smakhouze havde fået lavet blev revet væk i pausen og de få DVD'er af Panik På P-Pladsen showet som Kimball og CL havde smidt sammen blev solgt også. Vi havde ikke regnet med noget salg i de ting, og derfor havde vi ikke så meget med, men hold da kæft...

Jeg har ikke set showet i sin helhed endnu, så om det var godt (med kritiske øjne) ved jeg ikke, men personligt var det en succes. Mig og Final Count havde en god kamp og folk var med hele tiden og hadede mig og elskede FC - som det skulle være. Så på dét plan var det nok noget af det bedste jeg personligt har lavet i DW indtil nu. Nogle mente at kampen var liiige en anelse for lang, men sådan føltes den nu ikke, og som sagt var folk med hele vejen, så det synspunkt kan diskuteres.

Tak til alle der kom. I gjorde jeres til at alle backstage var enige om, at dette var det største - og måske bedste - show nogensinde i Danmark.