The life and times of an anti-social intellectual

Sunday, November 13, 2005

Glem alt om Baywatch. Vi har et større problem

Min nye husven kom på besøg igen her til aften. Denne gang skulle han bruge et kamera idet politiet åbenbart har gennemsøgt/smadret hans lejlighed. Hans advokat mente at et billede af det kaos ville være fornuftigt. Jeg har dog intet kamerat, så det blev til en telefon så han kunne ringe til sine forældre og bede dem komme og ta billeder.
Vi får os så en lille hygsom snak bagefter - som i, han snakker og jeg nikker og siger "ja" og "nej" på de korrekte tidspunkter. Det viser sig så, at han har været varetægtsfænglset og lige er kommet ud. Baseret på hvad han fortalte må det næsten være denne sag: http://www.tv2fyn.dk/article/31300 . Skræmmende? Tja, lidt.

Baywatch with a twist

Jeg sidder i går aftes og hyggestener til lidt "Langt fra Las Vegas" på DVD da det ringer på. Det er så en af mine utallige naboer, som vil høre om jeg er i besiddelse af en clockradio eller noget andet i den stil der kører på batterier. Strømmen er gået i hans lejlighed og han skal op kl. 8 for at ta sin livsvigtige medicin. Det har jeg så ikke, og han spør om jeg kunne lokkes til at vække ham kl. 8. Da mandens liv er på spil kan jeg jo ikke rigtig være bekendt at sige "næ," så jeg lover at vække ham. Som han sagde et par gange, så kunne han jo dø hvis jeg ikke fik vækket ham. Det var lige lovlig meget stress og pres at putte på mig en tilfældig lørdag aften syns jeg nok.

Men jeg kom da op, og bankede trofast på døren kl. 8 præcis. Han lurede ud af vinduet og sagde "tak skal du ha" og jeg kunne ånde lettet op. It's a lousy job, but someone's gotta do it.