The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, February 17, 2005

Jeg fik i går set første afsnit af "Hyret eller Fyret" på TvDanmark, og det var sgu egentlig en ganske god oplevelse. Ekstra Bladet er også positive og mener Klaus Riskær slap godt fra sin reality-tv debut. Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg har sådan set altid godt kunne li' ham - selvom det er skræmmende at en mand som har tabt så mange penge altid smiler. Hans fiasko(er) lagde han iøvrigt ikke skjul på under introduktionen til programmet hvilket var cool. Det ville virke lidt til grin hvis de malede et billede af Riskær som den perfekte forretningsmand, når alle ved det ikke er tilfældet. Men modgangen gjorde ham stærk og alt det der. Jeg har ikke set specielt meget "The Apprentice" men det virker som ren kopi. Det er jo også ganske OK. Hvis opskriften virker for Donald Trump, virker den vel også for Riskær. Nu må vi se om "Kontrakten med Don Ø" blir lisså godt.

Første afsnit af "Farmen" (for nu at blive i reality-universet) var ganske udmærket og der er allerede nu konflikter der lurer. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg kun ser programmet for at se folk skændes og hade hinanden, så jeg får sikkert mit behov dækket.

Afslutningsvis kan jeg lige "prale" med det faktum, at jeg i de sidste 2 uger af januar og hele februar so far kun har købt én DVD (til den massive sum af 52,50,-). Operation Nedskæring 2005 ser ud til at virke bare nogenlunde.

Sunday, February 13, 2005

3 gode ting på denne ellers så kedelige søndag:

1) Jeffrey Eugenides' The Virgin Suicides. En fantastisk bog på alle niveauer - en af de bedste bøger jeg har læst.

2) John Hughes' film "Breakfast Club." Lige så aktuel i 2005 som 1985. En sjov, rørende og vedkommende film.

3) Sidste afsnit af "Krøniken" i denne omgang. Yderst uventet plot-twist idet Erik begik selvmord. Grunden til hans nedgang og død blev, selvfølgelig, hans far. Dette vidste Erik dog ikke, men mon ikke det får konsekvenser når det kommer hans mor for øre? Det var skønt at høre voice-overen efter afsnittet fortælle os, at vi nu kunne gå og glæde os til at "Krøniken" starter op igen til nytår. Ja, der er tid nok at glæde sig i.