The life and times of an anti-social intellectual

Monday, November 06, 2006

Halvrund

Ja, jeg tillader mig lige at pimpe mig selv og min fødselsdag i dag. 25 år på den altid voksende bag og det er lidt deprimerende. Alderdommen lurer.

Lørdag var jeg et smut i Århus for at kommentere DW Hedeslag og Bruuns Galleri showet sammen med Mr. PPV. Jeg beundrer dem, som kommenterer flere shows i træk, for jeg (og PPV) var ret bustede efter sølle 2 shows. Om det gik bedre end sidst med kommentatorarbejdet vil tiden vise. Vi bliver forhåbentlig bedre og bedre jo mere erfaring vi får med det. Jeg ærgede mig lidt bagefter over at jeg på et tidspunkt kom til at kalde et Pelé Kick for et Capo Kick. Vil andre lægge mærke til det? Ja, sikkert nu når jeg har gjort opmærksom på det, men ellers ikke. Dog var det nok til at irritere mig lidt. Ah well, det går nok :)
DVD'erne er klar til salg ved International Showdown sammen med andre DW goodies. Produktionsmæssigt ser DVD'erne ud til at blive bedre end Vild Vinter, så det er jo nice.

Der er under 2 uger til International Showdown og jeg glæder mig rigtig meget. Muskelmanden skal møde Raptor, og det er første gang de to mødes (wink wink). Jeg ved nogle er skuffede over at det ikke er Mad Man McKinzy, der betræder den firkantede ring d. 18., men det afskrækker forhåbentlig ingen fra at møde op.
Jeg tror der kommer mange mennesker. Det sagde jeg også op til Hedeslag, som var lidt en fuser på dét punkt sammenlignet med Vild Vinter. MEN denne gang tror jeg for alvor på det. Om ikke andet bliver det det største show nogensinde i Danmark alene ud fra det internationale touch. Så mød op og støt Dansk Wrestling og ha' en forhåbentlig fornøjli' dag i Langå. Info på www.prowrestling.dk

Vi er gået ind i den sidste fase af specialetiden. Inden d. 30. november kl 14.30 skal jeg aflevere og det skal jeg skam nok nå. Men de sidste par uger bliver travle alligevel med at få det hele HELT færdig, tjekke efter fejl, mangler osv osv. Det er både skræmmende og skønt at have 30/11, 14.31 i tankerne. Foreløbig glæder jeg mig til en, synes jeg selv, fortjent juleferie :-)