The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, April 28, 2005

Tid til endnu et musik plug og denne gang er det Shivaree der står for tur.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med dem på soundtracket til Kill Bill vol. 2 hvor de er repræsenteret med den fantastiske "Goodnight Moon." Faktisk troede jeg, at der var tale om "hun" og ikke "dem" men vi kan jo alle blive klogere. Derudover troede jeg faktisk også nummeret var fra 70'erne, men det er så fra 1999 - d'oh! Dog skal det siges, at det LYDER som noget fra 70'erne (efter min mening). Generelt virker musikken ret old school. Lækkert musik der fungerer perfekt som sprød baggrundsstøj (uden at være støjende).

Jeg synes faktisk forsangeringen Ambrosia Parsley "...sounds like a goddess from a faraway land" som der står på deres hjemmeside citeret fra Vanity Fair. Jeg aner ik hvor det "faraway land" er, men vent og se mig lede intense...brrrr. Hun lyder iøvrigt lidt som Pernille Rosendahl fra Swan Lee til tider - specielt i omkvædet på "I Close My Eyes" på det seneste album "Who's Got Trouble?"

Og kan man iøvrigt andet end elske et band som vælger at navngive debutalbummet: "I Oughtta Give You a Shot in the Head for Making Me Live In This Dump"?