The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, August 02, 2006

Når man ønsker man var dumpet

Reeksamen i Sprogbeskrivelse og -anal. 23. august

Rear Window

Jeg har to naboer og en underbo. På den ene side bor Carsten, som i januar klagede over, at jeg larmede for meget om natten (I ved det). Den sag er dog ude af verden, og jeg har sagt undskyld.
Og så er der Tommy, som bor nedenunder, og som har visse problemer med det jeg tror er hans ex-kone. Der var en dag i september sidste år hvor han gik helt amok i en telefonsamtale med hende. Det var langt og ganske underholdende, men også lidt foruroligende. I folkemunde kaldes han nu bare AU (Aggressiv Underbo). Disse dage sidder han mest på plænen i solen sammen med de andre i ejendommen, der ikke har noget bedre at tage sig til.

Og så er der jo Louise, min anden nabo. Jeg ved ikke om det er politisk ukorrekt at sige "neger" men Louise er neger. En forholdsvis lille neger. Jeg går fra at syns hun er smålækker til at syns hun er decideret klam.
Louise fik for et par måneder siden en kæreste. Jeg har kun set ryggen af ham, og ved at han har langt hår. Tilbage til folkemundene hvor han kaldes... Håret.
Håret og Louise skændes...MEGET! Faktisk skændes de noget der ligner dagligt. Jeg har fulgt dette menneskelige drama på tæt hold. Dels fordi de råber/snakker højt og dels fordi jeg har min altandør åben i varmen, hvilket Håret og Louise også har lige ved siden af. Heden har frit afløb.
Jeg forstår ikke at de to stadig er sammen fordi som sagt skændes de en del. Det er som at følge en dårlig soap helt uden at tænde for tv'et. Så sent som i går aftes skred Håret i vrede imens Louise løb efter ham og bad ham blive. Vi venter i spænding på næste kapitel i den månedslange saga.

Det rules egentlig at bo i lejlighed.