The life and times of an anti-social intellectual

Friday, February 15, 2008

Opstart af ny, ny begyndelse

Så blev det vist tid til lidt nyt.

Arbejdet er startet på Aarhus Uni (populært bare kaldet AU) og det går strålende. Jeg er også igang igen på Handelshøjskolen (næsten lige så populært kaldet ASB). Dette semester drejer det sig om britiske samfundsforhold og kultur og det britiske har ærlig talt aldrig været mig. Det har nu indtil videre været ganske interessant trods alt og de studerende virker engagerede. Det samme kan siges om dem på AU - men ok, når det drejer sig om USA kan man jo kun være glad og oppe at køre, no?

Jeg blev for lidt tid siden rigtig glad for Hej Matematik og deres debutskive. Efter at have hørt den igennem et par gange er jeg dog i tvivl om langtidsholdbarheden på det projekt. Flere af numrene intereresserer mig ikke mere, så det varsler ikke godt.

The Storm har taget en del (typisk dansk jantelovsbefængte?) tæsk for deres debutalbum. Smag og behag er som bekendt forskelligt, men jeg synes det holder 100. Til forskel fra Hej Matematik er jeg ikke blevet træt af dén skive endnu.

Vild Vinter 3 er om en uges tid i Frederikshavn. Der står DK vs. Norge på programmet. Jeg selv og Mr. PPV skal for første gang sammen kommentere live til DVD'en. Det skal nok blive spast og jeg glæder mig rigtig meget. Der er en del DW og PWL shows i horisonten dette forår. Om jeg er involveret, og i så fald hvordan vil vise sig..