The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, February 28, 2007

Bored

Tja, der sker ikke det store, ergo stilstanden her på bloggen.

Jeg leder efter job og keder mig ellers ret meget som arbejdsløs. Og dog. Jeg får læst en del og jeg har prøvet at sende et par essays/artikler til div. publikationer i håb om der er gevinst. Jeg er også igang med at få formuleret den helt rigtige ide til et ph.d. projekt. Det er ret omfattende og skal være ret detaljeret, så det er ikke noget man bare lige sætter sig ned og skriver. Men det skal nok komme :D Mht. publikationer, så er det en vigtig ting når man søger om ph.d. Uden udgivelser er der ikke rigtig noget at bakke en ansøgning op med. Ah well, jeg er jo så ung, så ph.d. drømmen skal nok blive opfyldt engang. Dog helst inden jeg bliver 60.

Edeka mangler altid hjælp i tiden op til og efter påske, så hvis jeg ikke har fundet noget inden da må jeg et lille smut tilbage til Håårsens. Det er nu heller ikke så ringe. Hellere dét end at gå med aviser. Nød lærer nøgen wrestler at spinde...eller noget.

Jeg er igang med at læse Nathaneal Wests samlede værker. Han er en amerikansk satiriker, der skrev i 1930'erne. Han mente, at den korte romanform passede bedst til Amerika, så hans bøger er forholdsvis korte. Jeg kan anbefale Miss Lonelyhearts, der er en af de sjoveste bøger jeg nogensinde har læst. Jeg læste den sidste år, og er ikke nået til den endnu i den nuværende læserække. Men jeg glæder mig til gensynet!