The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, June 09, 2005

Hva' blir det næste? Frygtløse Flemming?

Kan man seriøst tage en aktionsgruppe med navnet Grænseløse Beate seriøst? Fjolser

Wednesday, June 08, 2005

Eksamen part uno

Så kom jeg over første eksamen. Jeg blev tilfreds med min hjemmeopgave og skulle så i dag i 3 timer slave over 1 af 3 mulige spørgsmål. Det gik udmærket uden dog at gå super. Den trækker nok hjemmeopgaven lidt ned så realistisk set regner jeg med et 8-tal og max 9. Vi får se.

Og nu, afslapning inden det går videre med McCarthy og Blood Meridian i morgen

Tuesday, June 07, 2005

Evolution is a mystery

Piger får højere karakterer end drenge

Piger klarer sig bedre end drenge både i folkeskolen og i gymnasiet viser en ny rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut.Rapporten "Køn, Karakterer og Karriere" viser, at pigerne får de højeste karakterer i folkeskole og gymnasium, når man ser bort fra enkelte fag, hvor drengene stadig kan føre sig frem.Årsagen til karakterforskellen er, at pigerne er mere flittige end drengene til at læse lektier, og at fliden belønnes af lærerne i form af højere årskarakterer, skriver Berlingske Tidende. Lektor Cathrine Hasse fra Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU), mener, at undersøgelsen viser, at mange drenge nedprioriterer skolen, fordi det ikke opfattes som særligt maskulint at læse lektier eller kunne lide skolen.

Sikke langt vi er nået i opfattelsen af hvad der er maskulint

Monday, June 06, 2005

Almost there...

Jeg er ved at lægge sidste hånd på min opgave til på onsdag. Hvis jeg selv skal sige det, og ja, hvem skulle ellers, så er den blevet ganske god. Det synes jeg, sjovt nok, altid om de opgaver jeg laver :-) Det har dog vist sig ikke altid at være garanti for succes.

Men jeg er selv godt tilfreds i hvert fald: 20 siders opgave med titlen: ”All that we see or seem/Is but a dream within a dream”: A Study of Freud’s “The Uncanny” and the Destruction of the American Suburban Ideal in The Virgin Suicides, American Beauty & Blue Velvet er noget nært færdig. Hurra!

Showet i Fredericia igår gik godt. Vejret svingede en del fra vi ankom kl. 10 til showet gik igang kl. 15 og der kom da også lidt regn under den ene kamp. Men overall, kom vi igennem uden de store problemer (udover musikken som IGEN var et problem). TvSyd var der og optog noget af showet, som blev til et indslag der kan ses på http://tvsyd.dk/.

Edit: Så kom der sgu en ny titel på opgaven. Citatet fra Kyle MacLachlan i Blue Velvet er røget til fordel for et Edgar Allan Poe citat, der passer rigtig godt til temaet i opgaven.

Sunday, June 05, 2005

På'en igen

Så er der igen wrestlingshow på dansk jord, og denne gang er det i Fredericia i den nye ring. Der har været lidt bekymring om hvorvidt showet ville blive aflyst pga. dårligt vejr, men pt. ser det fint ud foroven, så mon ikke det går?

Jeg er stort set færdig med min opgave til på onsdag. Jeg har bare de sædvanlige problemer med at få den helt færdig. Jeg håber at få den færdig i morgen, så der er tid til at læse lidt til selve eksamen (også onsdag). Vores underviser er kendt for at stille fucked up spørgsmål, så de fleste frygter det værste :-)