The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, June 05, 2004

Golfens tid udløber rent faktisk i morgen. Dvs. den fra i morgen er EFTERLYST! og jeg kan få bøde og pis og lort hvis jeg bliver taget af politiet. Jeg ved ikke rigtig hvor mange chancer jeg bør tage. På den ene side ville det da være underligt hvis jeg lige præcis skulle komme til at køre foran en politibil i den kommende tid og derfor blive stoppet. På den anden side så er jeg jo pessimist af natur og regner derfor med at blive taget 200 meter nede af gaden.

Forberedelsen til eksamen nr. 2 er igang og jeg er allerede smånervøs. Mundtlig er og bliver det jeg hader mest i denne verden (udover Anders Fjogh). Eksamen er jo først d. 16.-18. juni men vi skal aflevere et resume af det vi vil sige + en disposition (som bliver vores eneste hjælpemiddel til eksamen) på onsdag senest kl 12. Jeg er dog ved at danne mig et ret godt billede af hvad jeg vil sige, men alligevel bliver der lidt tryk på. Det bliver usandsynligt rart at få det her overstået!

Normalt ser jeg ikke NWA TNA men jeg må hellere give deres nye show Impact på Fox en chance hvis/når jeg får muligheden. Efter sigende skulle det være et ret godt debutshow de fyrede af.

Friday, June 04, 2004

Eksamen i går gik udmærket synes jeg. Så er der bare ventetiden at se frem til...

Lige et filmtip. Jeg så den franske Irréversible i går og det var lidt af en oplevelse. En barsk oplevelse men en god en af slagsen.
Spoilers incoming....

Historien fortælles baglæns hvilket betyder vi starter med rulleteksterne. 2 mænd kommer ind på en bøsseklub, de leder efter en mand. Da de finder ham smadrer den ene af dem hans ansigt til atomer med en ildslukker. Så er stilen ligesom lagt idet den scene er usædvanlig brutal og 'graphic'.

Vi finder ud af at de 2 mænd hedder Marcus og Pierre. Marcus er kæreste med Alex (spillet af den smukke Monica Bellucci) og hun er derudover Pierres ex-kæreste. Som historien fortælles baglæns finder vi ud af at Marcus og Pierre hævner sig efter at manden på bøsseklubben har overfaldet og voldtaget Alex. Selve voldtægten er utrolig lang og filmet med stillestående stationært kamera. Den første halve time af filmen flyver kameraet rundt og man ønsker bare de da for satan ville holde det stille. Når så endelig kameraet står stille skal man være vidne til voldtægten af Alex. En lang og smertefuld oplevelse. Overfaldet og voldtægten varer over 10 min. hvilket måske ikke lyder som lang tid men når man bare skal sidde og se og høre på en voldtægt føles det som ret lang tid. Alex ender med at gå i koma og vi ved ikke om hun overlever.

Filmen fortsætter og vi oplever begivenhederne op til voldtægten og Alex og Marcus' store kærlighed. Vi finder ud af i slutningen af filmen (som jo så er starten på historien) at Alex er gravid. Skulle man så tro det var en happy ending må man tro om igen fordi bedst som alt er rosenrødt og lykke toner ordene Le temps détruit tout - Time destroys everything frem og man husker at deres lykke vil blive ødelagt senere den dag.
Det er en genial film som man ikke rigtig kan slippe af med. Volden er ægte, følelserne er ægte. Se den for guds skyld. 10+ på 13-skalaen til Irréversible.

Monday, May 31, 2004

Eksamen nærmer sig med hastige skridt og torsdag fra 9-12 går det løs første gang. Jeg skal dels aflevere en 18-20 siders opgave (som jeg næsten er færdig med) og så besvare et ukendt spørgsmål i de 3 timer der er til rådighed. Det er uden hjælpemidler denne gang så det bliver unægteligt lidt knald eller fald om det lige er et emne jeg ved noget om. Er det ikke, ja så er jeg da mere eller mindre screwed.
Jeg er vanen tro ikke nervøs endnu men det kommer helt klart på selve dagen :-)