The life and times of an anti-social intellectual

Friday, January 30, 2004

Glem alt om sidste tog. Nu kommer karaktererne først i næste uge. Herligt er det i sandhed, specielt fordi reglerne siger at vi skal have dem inden d. 1.
Nå, men anyways, jeg må vente lidt endnu. Jeg var på Uni i dag for at købe bøger til semesteret (880 kr....tak fordi I spurgte) og løb ind i en af mine undervisere (i Southern Literature). Han fortalte at grunden til det trak ud med karaktererne var den at der var et par opgaver der lå i dumpezonen som skulle læses og bedømme en extra gang. Han var rent faktisk ved at fortælle mig hvad jeg havde fået fordi min opgave "havde han læst" som han sagde. Det lød ikke på ham som om den var en af dem der lå i dumpzonen...men lad os nu se.

Thursday, January 29, 2004

Og stadig intet...jo, der kommer karakterer men ikke for mine fag. Det er sguda herligt at de åbenbart først kommer i morgen med sidste tog. RINGHEDEN!

Wednesday, January 28, 2004

ARGH! Man ser det begynder at vælte ind med karakterer på Center for Engelsks hjemmeside, men ak ingen af dem var fra mine eksaminer. Karaktererne for dem på 1996-studieordningen er dog oppe i mine fag så mon ikke 2001-ordningens karakterer rammer siden i morgen? Jeg håber det så jeg kan nyde de sidste par dage med ro i sjælen (i det tilfælde jeg består).
Ingen DVD'er købt i en uge...send flere penge.

Sunday, January 25, 2004

Jeg er småsmadret efter DWA træning og minishow i går. Det var nu ikke fordi jeg lavede det store udover jeg var ref + jeg tog ca. 20 back-bumps og en suplex eller 2. Showet gik udmærket. En af wrestlerne i main eventen, lad os kalde ham C, fuckede et spot op og Kimball var nødsaget til at shoote lidt på ham. Så kan han lære det jo :) Men fed træning i hvert fald. DWA er i sandhed et godt alternativ til Bjørnens helvedesregime.

Lørdagen sluttede lidt anderledes idet jeg endte i en bil med 4 svedende wrestlere på vej mod Viborg. Admire og Phobus skulle køres hjem og jeg bestemte mig for at joine det foretagende uden nogen videre grund udover at jeg tænkte turen nok skulle blive morsom. Vejret var dog alt andet end morsomt idet der var kraftig sne og, på vejen hjem, isslag. Men vi nåede da derop og hjem igen. En lang, men rigtig sjov tur som sluttede ved 5-tiden i morges.

Så går miniferien ind i sin sidste uge og der kommer karakterer onsdag eller torsdag. Jeg er stadig hammernervøs for den ene af dem, men det skal jeg ikke kede folk med igen.
Der er WWE Royal Rumble i nat så det glæder jeg mig til at kunne se engang i morgen. Jeg glæder mig som regel til WWE's pay-per-views og bliver alligevel oftest skuffet. Nu må vi se om det bliver tilfældet igen.