The life and times of an anti-social intellectual

Friday, September 23, 2005

"Du er ikke aleeeene"

Dagens overskrift findes her. Og jeg kan kun tilføje: Hvem er ikk'?

Wednesday, September 21, 2005

Durban er i byen!

Den amerikanske forfatter Pam Durban er i Odense i dag og de næste par dage. Det sker ifm. den årlige Honora Rankine-Galloway Address ved Center for Amerikanske Studier på Uni.
Som man kan læse i artiklen fra Fyens Stiftstidende er det første gang det er en skønlitteratursforfatter der lægger vejen forbi til det årlige arrangement. Og ovenikøbet en forfatter som jeg har læst noget af, nemlig hendes roman So Far Back og hendes novelle "Rowing to Darien" som begge er rigtig gode. Planen er, at hun skal læse op af sin egen fiktion og fortælle om den + læse lidt af det nyeste hun går og pusler med. Som litteraturnørd er det jo lidt cool, at vi muligvis er de blandt de første der får dét at høre :-)

Jeg håber der er reception bagefter ligesom sidste år hvor jeg, og andre, fik ædt godt og grundigt på Unis regning, samtidig med, at vi fik snakket med div. undervisere, studerende og ikke mindst årets taler (som dengang var John Milton Cooper). Det var møghyggeligt sidste år og bliver det unægteligt også i år. Til den slags arrangementer hvor der er reception (læs: gratis vin) bliver en del undervisere altid ret så selskablige/underholdende/pissestive. Det er kun en extra bonus!

Fredag kommer Durban og deltager i Jan Gretlunds timer som HELT TILFÆLDIGT omhandler So Far Back for begge fag han har dette semester. Så det skal nok blive spændende. Man kunne nemt tro at alle blir så nervøse over hendes tilstedeværelse, at ingen tør sige noget om bogen. Det er 2 år siden jeg har læst den, så det er nok begrænset hvor meget jeg kan bidrage med :P

Jeg er snart halvvejs med The Corrections som er skøn. Jeg kan forstå, at Jonathan Franzen havde meget imod at "Oprah's Book Club" mærkatet skulle smides på hans bog og han nægtede at medvirke i programmet da det omhandlede bogen og ham. Det gør skam kun bogen bedre at ha' det i baghovedet.

Sunday, September 18, 2005

Medieluderne og os der ser på dem

Jeg zapper rundt og kommer over på "Danmarks Værste Handyman" på TvDanmark og hvad er det første man ser? 2 tidligere "Farmen"-deltagere og tilmed på samme hold. Og det stopper jo ikke her. Det er sføli den ene der har tilmeldt den anden for det var jo ikke nok, at vi skulle se på dem i "Farmen" åbenbart. Der blev hurtigt zappet videre kan jeg afsløre. Jeg skylder måske lige at sige, at jeg synes "Danmarks Værste Bilist" er et ganske underholdende program.

Og nu er vi er ved emnet, så er Mascha fra "Paradise Hotel," som jeg iøvrigt heller ikke ser, selvsamme Mascha fra "Villa Medusa" der blev sendt for et par år siden. Ak ja, ak ja.