The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, August 13, 2005

Livet på kanten af natten eller dagen eller whatever

For syv satan jeg er længe oppe i aften! Den opmærksomme læser vil bemærke at dette er posted omkring kl. 23, men FUCK NU DET. Jeg er vant til at gå i seng kl. 22 så hvis det ikke er at leve livet farligt at blive oppe til over 23 ja, så ved jeg faktisk ikke hvad det vil sige at leve farligt.

Og hvad laver han så i natten udover at stene og skrive et indlæg uden nogen form for indhold? Han skriver lidt lyrik og hører R.E.M. "Electron Blue" er famer et godt nummer og Stipe rocker og ruller med den sprøde vokal som aldrig før. Jeg hører den sføli i ørebøfferne for at opnå den optimale og måske orgasmiske oplevelse. At lægge hovedet tilbage, lukke øjnene og mærke Stipen slikke mig helt ind i lillehjernen: Fredag. Godt Stipe er til kvinder, ellers havde vi da vist et problem.

Jeg skriver efterhånden bedst om natten og i de øjeblikke hvor jeg er så træt at små prikker danser for mine øjne. Det hindrer skriveprocessen en del idet jeg ikk ka se det halve af bogstaverne (som nu) men dammit det færdige resultat er godt (igen, som nu). Desværre er der visse (små)fejl som ved gennemlæsningen dagen efter kan ryste mig i min grundvold. Men, men, jeg klarer det. Hvorfor? Derfor.

Sorry

ps. Avril Lavigne. Du VED det!