The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, August 16, 2005

Hvorfor jeg stadig hader Pest DK

Jeg skiftede adresse midlertidigt for de sidste to uger jeg var i Horsens. Det skulle løbe til og med fredag, altså d. 12/8. Torsdag lægger jeg en bestilling hos DVDoo som bliver sendt fredag og derfor burde ramme Odense lørdag. Nej. Rammer forsendelsen så Horsens? Heller ikk.

Mandag ringer min mor og siger, at der er kommet en pakke til mig. På den kan man finde Pest DKs stempel om at der er tale om en flytteadresse OG datoen hvor dette skal høre op er ganske rigtigt 12/8. Der er åbenbart tale om en pakke og pakkeposten kører ikke til private om lørdagen, så deri kan fejlen ligge. Fair nok. Min mor går på posthuset og får den eksperedet videre til mig.

Imens jeg imødeser pakkens komme i dag ringer min mor - en dvd og et brev er endt i Horsens. Igen står der på deres flyttestempel/-label på forsendelserne at der er tale om en ændring til d. 12/8. Det er sgu flot klaret synes jeg at man så stadig sender disse til Horsens her d. 16/8.

Og fik jeg nævnt, at jeg ikke har modtaget DVDoo pakken endnu med almindelig eller pakkepost? Skulle det undre nogen at idioterne har sendt den tilbage til DVDoo?