The life and times of an anti-social intellectual

Sunday, January 09, 2005

Så er det i morgen det går løs med 4 timers Consuming America eksamen uden hjælpemidler. Det tilføjer altid lidt ekstra nervøsitet når man ikke må ha' bøger med. På den anden side bruger jeg oftest ikke bøgerne når jeg må ha' dem med (bortset fra hvis der lige er et navn eller et årstal der f.eks. skal tjekkes en ekstra gang) så det er ofte falsk sikkerhed. Falsk eller ej - jeg gad dog godt ha' den sikkerhed i morgen. Pensum til faget er enormt og jeg har "kun" læst ca. 2/3 af det. Til gengæld har jeg været til alle timerne og har en god portion noter så i det mindste ved jeg da hvad vi har snakket om og fremhævet ud af de mange sider på læseplanen. Plejer undervisere ikke sige: "der kommer ikke noget til eksamen vi ikke har snakket om i timerne"? Eller var det kun i folkeskolen? Anyways...

Denne uge har også været ret travl med alt mulig andet nemlig med at lede efter ny lejlighed, snakke med ejendomsmæglere og ikke mindst beskuelse af lejligheder. Tilføj bekymring om hvorvidt jeg nogensinde finder noget passende at bo i og andre herlige ting og det har overall været en irriterende uge. Jeg har også lidt dårlig samvittighed over at jeg ikke er noget bedre forberedt til i morgen, men hus-problemerne (som jo egentlig kun er problemer inde i mit hoved indtil videre) overtog. Jeg har dog fået snævret lejlighedsudvalget ned til 3 mulige og jeg skal i morgen eftermiddag ud og se de 2 af dem med forældrene. Jeg har på bare en uge fundet en masse lejligheder og har set en pæn del af dem så mon ikke det burde kunne lade sig gøre at finde noget inden jeg skal være ude 1. april? Jeg tror det :-)

Jeg får iøvrigt "ferie" i morgen kl 13 når eksamen slutter. Heldigvis har mine eksaminer været placeret ret tidligt i dette semester både hvad angår december og januar og det er jo godt. Så jeg har fri indtil semesterstart d. 31. januar. Og før nogen råber op om at "I studerende laver sgu da heller aldrig noget!" så la' vær' - jeg har hørt den 100 gange og den blir ikke mere interessant.