The life and times of an anti-social intellectual

Friday, October 14, 2005

Ferie!

Så blev det efterårsferie og det blir ikke en uge på Edeka som sidste år. Pengenøden er ikke så stor, at det er kritisk og jeg har en del uni-ting der skal ordnes.

Weekenden kommer (igen) til at stå i wrestlingens tegn idet der er DW(eekend) i Fredericia med afsluttende show søndag kl. 13. Alle er sføli velkomne!

Ugens film: "Mørke"

Monday, October 10, 2005

With a little help from my friends...

Idag fortalte en kvinde jeg læser sammen med, at hun egentlig var lidt bekymret for mig. (Når jeg siger kvinde, så mener jeg kvinde, for hun er da over de 30. Men stadig ung med de unge). Hun mente ikke, at jeg havde været mit sædvanlige glade selv i sidste uge. Ja, ok jeg var småsyg med forkølelse, så nej jeg var måske ikke lige i super-hopla. Hun sagde dog, at bekymringen var røget i dag, da jeg åbenbart havde fået min "shine" tilbage. Det skal lige siges, at hun er fra Mexico og ganske mexicansk på alle måder. Og moderinstinktet lever i allerhøjeste grad :-) Men anyways, det var måske en ret overdrevet bekymring. Dog er det da rart, at der er nogen der lægger mærke til en og bekymrer sig lidt (også selvom det ikke er nødvendigt).

Og så ved jeg ikke om det er en god ting at ha "shine." Det med at skinne er vel noget der er forbeholdt gravide kvinder og folk på The Overlook Hotel.

"Du er ikke aleeeene" III

Nu griber det sguda om sig...