The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, December 23, 2003

Lige en lille update fra Horsens. Planen var at køre til Horsens søndag eller mandag. Dette blev dog ændret da DMI begyndte at fable om snestorm hvilket gjorde min mor nervøs. Nuvel, min bil er gammel og ustabil så jeg bukker under og kører lørdag. Og hvad sker der så søndag - ikke en skid. Vi siger tak til DMI for endnu en gang at være så præcise i deres forudsigelser.

I morgen går det løs - juleaften er over os. Jeg har styr på ca. 70% af hvad jeg får i morgen så det bliver nok ikke overraskelsernes aften. Det er dog ting jeg gerne vil have der ryger min vej, så det bliver cool nok alligevel. 1. juledag er der julefrokost hos os og 2. juledag er det hos farmor. Masseædning.dk står for døren :-)
Jeg ved ikke helt hvornår jeg kører mod Odense igen. Min far bliver 46 på søndag så jeg bliver nok til enten søndag eftermiddag eller mandag (med mindre selvfølgelig der meldes om snestorm igen).

I går blev der lavet konfekt og læst til eksamen. Holder han aldrig fri? Nope åbenbart ikke. Første eksamen er som bekendt d. 7/1 og derefter kommer de 2 andre med nogle dages mellemrum. Jeg er ikke udpræget nervøs endnu men går det som det plejer så skal det nok komme på selve dagen.

Og så lige et tillykke til SCSA som (omsider) fik afgjort sin skæbne der befandt sig i Merlins hænder. Det endte med ansættelse og tillykke med det :))