The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, January 08, 2004

Så kom jeg over den første eksamen i Southern Literature. Jeg havde sgu ikke den optimale skrivedag, så det bliver lidt spændende. Jeg følte ikke selv jeg skrev den fedeste opgave så karakter i den høje ende bliver det nok ikke til :) Mandag går det løs igen med eksamen i Developing America faget som jeg er ret træt af...så det skal jo nok gå godt.

Monday, January 05, 2004

Så dumpede årets første store DVD ind af døren nemlig Frasier - The Complete Second Season. Ikke lige optimalt her op til eksamen men rart med noget kvalitetshumor som adspredelse.

Sunday, January 04, 2004

Så er der ikke længe til første eksamen. På onsdag kl. 9 går det løs. Jeg er stadig ikke specielt nervøs, men det kommer nok onsdag morgen. Som regel stopper det dog idet jeg får opgaven. Jeg kan nu godt lide skriftlige eksamener når det endelig skal være. Mundtlig er mere skræmmende synes jeg. Jeg kan klart bedre udtrykke mig på papir. Eksamen er opdelt i 2. 1. del er et spørgsmål indenfor hele pensum og 2. del er det specifikke spørgsmål. Vi har hver især valgt et emne der interesserer os som vi har selvstuderet og bliver stillet et spørgsmål i. Så lige meget hvad så ved jeg da at jeg kan skrive noget i den del i hvert fald :-) Nu må vi se - det skal jo nok gå. De siger jo at ingen går igennem en uddannelse på Universitetet uden at dumpe mindst en gang. Jeg har ikke prøvet endnu, men det kan være dét sker denne gang. Nå, nu skal man jo ikke være så pessimistisk (selvom jeg oftest er det). Som min mormor plejede at sige, "hvis du gør dit bedste, kan du jo ikke gøre mere" og det må jeg jo så gøre på onsdag og efterfølgende d. 12. og 15.