The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, February 24, 2005

Første afsnit af "Kontrakten med Don Ø" på TV3 blev her til aften skudt af, og det var egentlig ganske OK underholdning. De viste klip fra de første jobsamtaler og det er jo vanen tro morsomt at se ukvalificerede folk blive jordet eller gøre sig selv til grin. BT har en artikel om hvor dårlige ansøgerne er og om hvordan stillingsbetegnelsen "underdirektør" måtte ændres til noget helt andet. Der var dog ingen af de 16 udvalgte der i aftnens afsnit valgte at skride på trods af dén ændring. I næste uge blir feltet indsnævret til 8.
Efter afsnit 2 synes jeg stadig "Hyret eller Fyret" er genial underholdning og et spændende koncept. Klaus Riskær gør det godt i "rollen" som Donald Trump.

"Klovn" er også blevet bedre i de sidste 2 afsnit, så jeg tar mine knap så flatterende kommentarer om afsnit 1 i mig igen.

Og så står marts jo for døren og dermed er det sidste måned som beboer på den nuværende adresse. For lissom at føle jeg er igang er jeg så småt begyndt at pakke lidt, ta' plakater ned osv. Jeg får udleveret nøglen til den nye lejlighed på tirsdag, men overtager den først officielt 1/4. Marts skal, som jeg vist har skrevet før, bruges på klargøring og vel egentlig også indflytning så jeg bare ska sætte mig ned d. 1/4 og sige: "Sådan."