The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, January 31, 2006

Aaaand we're off

I går blev den specielle "speciale blanket" afleveret og jeg er nu officielt specialestuderende som det så fint hedder. Ja, det var mange spec-ord.
Arbejdstitlen er lidt løst "The Grotesque and Violent Fiction of Cormac McCarthy and Flannery O'Connor" så vi bliver i voldens verden. Den mørke side af USA er nu engang den mest interessante. Min specialevejleder, Jan Gretlund, har et fag om de to forfattere Flannery O'Connor og Madison Jones i dette semester, så jeg kan passende følge de forelæsninger når jeg alligevel skal skrive om O'Connor.
Så det næste halve års tid står den på læsning og skrivning. Jeg glæder mig, men er også lidt nervøs, for kan man nu nå det hele? Der er jo så meget at skrive, og ikke mindst læse. Men det er jo bare at tage det stille og roligt, en bog og side af gangen.

DW Vild Vinter er efterhånden lige på trapperne, og jeg glæder mig rigtig meget. Det er spændende hvor mange der kommer, og generelt om det går godt over hele linjen. Selv skal ham der Mad Man McKinzy møde Final Count. Får FC endelig hævn over MMM eller møder han igen nederlag når den Skøre folder sig ud? Svaret får vi d. 18/2 i Langå.