The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, May 08, 2004

SmackDown var en noget blandet fornøjelse (og jeg bruger det ord med omhu). Main eventen var faktisk god for en gangs skyld. Rey Misterio & RVD vs. Dudleys ***1/4. Med kun 3 kampe indtil nu på Judgment Day får vi nok disse 4 at se i en eller anden kamp. Der har været noget snak om at bruge Dudleys mere i singles kampe (uden at splitte dem op) så måske vi får 2 singles kampe ud af det. Ellers ser Judgment Day sådan ud indtil nu:

Eddie Guerrero vs. John Bradshaw Layfield - jeg har sgu næsten ondt af Eddie her. Det eneste der kan redde denne kamp er hvis de laver den om til en Street Fight eller får en eller anden stipulation på der kan skjule Bradshaws ringhed i ringen.

John Cena vs. Rene Dupree - Jeg ka ikke lige se Duprees talent endnu må jeg indrømme

Booker T vs. Undertaker - Boooooring

Jeg kan 4 real ikke se hvordan dette show nogensinde skal få en buyrate der kan måles.
På SD vandt Jacqueline så cruiserweight titlen fra Chavo Guerrero. WCW? Jeg ser frem til en Jacqueline vs. Chavo Jr & Sr. på PPV'et. Skulle det undre nogen?

Sidste afsnit af Friends nogensinde var udmærket. Ikke det sjoveste afsnit men det havde en dejlig form for 'closure' og der var en del referencer til klassiske episoder og kommentarer i de 10 år der nu er gået. Alting har jo en ende, også Friends. Og også Frasier lukker og slukker. Det sker i næste uge. Og det er kun godt. Frasier er desværre blevet røvdårligt i de sidste par sæsoner (som jeg kun har set få afsnit af). De første mange sæsoner holder dog 100 så dem kan jeg/vi så gense med glæde. Det minder mig om at sæson 3 rammer min DVD-hylde i slutningen af denne måned :D

Læseferien er i fuld gang og der sker sgu ikke så meget udover at jeg læser, skriver lidt og ellers tar den med ro. Jeg mangler lidt nogle eksamensdatoer før jeg kan begynde at blive nervøs...og de må sgu også godt snart komme!

Wednesday, May 05, 2004

RAW var genialt i denne uge. Det er efterhånden en gentagelse at sku sige det hver uge, men af de gode! :-) Ikke alene er der fede kampe og interessante feuds men de er sgu begyndt at booke kampe til næste uges show så vi GISP! har lidt at se frem til. Bliv ved med det for guds skyld. Så næste uge har vi:

Y2J vs. Christian i en cage match
Tajiri vs. Batista
Triple H vs. Shelton Benjamin (jeg tror sgu det er Trips tur til at vinde)
Randy Orton vs. Edge
Eugene vs. Rob Conway

Rob og Dinsmore har worket sammen i OVW (så vidt jeg ved da) og mon ikke de begge vil gøre hvad de kan for at få Eugene karakteren 'over' i hans første TV kamp.

Denne uge bød på en ***1/4 opener med Edge, Benjamin & Tajiri vs. Evolution og den ventede main event mellem Shawn Michaels og Chris Benoit som virkelig fik fantastisk build-up igennem hele showet. Selv Vince McMahon var på showet og kun for at se den kamp. Jo jo :-) Selve kampen var voldfed men slutningen involverende Triple H suckede lidt. ****1/4 til kampen. Det ser ud til det bliver Chris Benoit vs. Triple H til SummerSlam i Toronto. Jeg vil tro Triple H får bæltet tilbage der. På den anden side så er det jo i Canada...Men vi får se til den tid.
Chris Jericho hintede at han ville møde vinderen af Benoit vs. HBK og Y2J ville da være en fed medspiller i HBK/Benoit/Triple H situationen. Hans feud mod Christian må også snart nå sin afslutning.
Kane vs. Matt Hardy ser også ud til at være i støbeskeen. De bruger Kanes perverse lyster og Lita som dét der kører anglen frem indtil nu og det virker sådan set OK. Kampene tvivler jeg dog på bliver specielt fede. Men rart nok hvis de kunne finde noget at bruge Mattitude til. Selvom det så er som squashboy for Kane :(