The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, July 06, 2005

"Har du hørt din bror er blevet fyret?"

Edeka sucks!!!!!!!!! Og dog, ikke helt. Lissom sidste år er vi alt for mange på arbejde og arbejdsmængden er derfor derefter - det ka vi godt li!

Der er åbenbart op til flere som tror min main homie på Edeka (Chris) er min bror. Bare fordi vi ligner hinanden som to halvgrumsede dråber vand...ta' jer sammen! Nå, vi lader dem leve i troen og græder når vi kommer hjem. Og med "vi" mener jeg mig selv og ikke mig og min påståede bror (han har ferie før hans tid på arbejdspladsen slutter. Dovne satan).

Showet på P-Pladsen gik OK men publikum var døde for at sige det mildt. Og er det så dem der sucks? Mjae ikke helt. De skal vel også ha noget at reagere på, så enten var showet dårligt og/eller er vi bare ikke gode nok (endnu) til at få folk med. Øvelse gør som bekendt champ.
Min egen kamp, som var en Street Fight mod Smakhouze gik udmærket. Flere har tilkendegivet at de synes det var dagens mest underholdende kamp, så det er jo nice. Dog var jeg skuffet over egen indsats og mener godt jeg kunne ha gjort det bedre. Men hva, det var første kamp i en ring og første rigtige kamp i næsten et år. Vi skal jo liiige igang igen. Supporten kan jeg dog ikke klage over. SCSA, Kurizin og, som surprise, Whipsy troppede op og støttede selve rundlaget for deres eksistens: Skørmanden. Det var episk og ja, faktisk smukt.

Største ønske: Weekend