The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, October 04, 2005

"Du er ikke aleeeene" II

Åh gud, det fortsætter.

Monday, October 03, 2005

IT WASN'T MY FAULT!

Skriver Louise Frevert noget som helst selv? Jeg henviser her til bl.a. BTs artikel om den nyeste Frevert sag.
Men det er måske en god ide at lade andre om den slags. Når man selv forsøger sig, som Henriette Kjær har gjort det, går det kun endnu mere galt. Skulle det undre nogen, at hun om et par dage enten trækker alle udtalelser tilbage, eller blot afslører, at det slet ikke er hende, der har skrevet bogen?

På falderebet vil jeg lige anbefale UPNs "Everybody Hates Chris" som er en slags 'urban' "Wonder Years" om Chris Rocks liv som dreng. Ganske underholdende.

Sunday, October 02, 2005

FULDstændig sindssygt!!

Wrestlingfans er sgu et besynderligt folkefærd. Til træning i Fredericia for 2 uger siden fandt vi nogen lysstofsrør og straks gik snakken på, om hvorvidt de skulle bruges i en kamp. For de uoplyste kan jeg afsløre, at lysstofsrør er et ofte anvendt våben i div. mindre organisationer i de såkaldte 'death matches' hvor det gælder om at være så sindssyg og bløde så meget som muligt.

I går til træning kom der så endelig et lysstofsrør i brug i en kamp mellem Smakhouze og Kimball. Det skal lige siges, at Smakhouze tog røret over ryggen iført T-shirt så skaden var minimal eller faktisk ikke-eksisterende.

Dét jeg vil frem til er, at ingen af tilstedeværende satte spørgsmål ved det overhovedet. Der er sgu meget der kan legaliseres blot ved at sige "jamen, det er jo bare wrestling." Det er lissom til containerkampen i Esbjerg til lokal-tv hvor vi, i det samme vi ser halvtaget, kommer på den idé, at en eller anden skal springe derfra og ned i ringen.
Men anyways, glas flyver vidt omkring og specielt når det er under tryk som i lysstofsrør. Heldigvis kom ingen til skade; hverken involverede eller tilskuere. Vi fandt dog glas de underligste steder under oprydningen. I bagklogskabens lys(stofsrør) er det jo fuldstændig rablende åndssvagt, at man gør sådan noget foran 7-8 mennesker under en simpel træningskamp!
Ret skal være ret, så lad mig da sige, at jeg da selv støttede brugen af lysstofsrøret 100%. Det er jo bare wrestling for satan.