The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, April 24, 2004

Jeg har fået genlæst Child of God af Cormac McCarthy og God's Little Acre af Erskine Caldwell. Derudover har jeg fået læst Tobacco Road af Caldwell og Outer Dark af McCarthy. Den sidste roman jeg skal bruge til mit ene projekt er Suttree af McCarthy som jeg gået igang med i dag. En længere motherfucker på næsten 500 sider.

Jeg regner med at tage et par dage til Horsens i næste uge. Jeg har fået at vide Baloo vokser så jeg vil sgu gerne se ham inden han bliver alt for stor :-)
På DVD-kanten sker der ikke det store. Jeg fik Jackie Brown Collector's Edition den anden dag og tjekkede disc 2 i går. Herlig udgivelse at komme igennem i disse Tarantino-tider. Lost in Translation er på vej. WrestleMania XX skal jeg også have bestilt men der skal liiige være råd. Jeg har set det meste på skiverne alligevel så den haster ikke specielt meget.

Thursday, April 22, 2004

Hvis du ikke vil vide noget om Kill Bill vol. 2 så skal du nok stoppe med at læse sådan ca. nu.

Jeg er lige kommet hjem fra Kill Bill maraton og det var jo herligt! Vol. 1 er stadig supercool imens vol. 2 overraskede ved at være en helt anden (og bedre) slags film. I vol. 2 er Tarantino vendt tilbage til det han er bedst til nemlig spændende, sjov og medrivende dialog. Det er få der kan lave film hvor det rent faktisk er spændende at 2 mennesker fører en samtale, men Tarantino kan! Og han bruger det i stor stil i vol. 2. Det er der kommet en sublim film ud af som har lisså lidt blod som vol. 1 havde meget blod.

Kill Bill vol. 1: 10
Kill Bill vol. 2: 11
Kill Ball vol. 1 og 2: 10+

Wednesday, April 21, 2004

RAW var et fabelagtigt show fra Calgary. Christian vs. Chris Jericho var en ***1/4 opener og Benoit og Edge vs. Batista og Ric Flair lukkede og slukkede med en ***1/4 main event hvor Benoit og Edge blev nye tag team champs. Så lader det også til at Edge skal feude med Randy Orton. Når det nu ikke blev Triple H kan det jo være lisså godt. Edge ka så feude med Triple H når Triple H kommer tilbage fra sin Hollywood-tur nr. 2.
Chris Benoit vs. Shawn Michaels blev også booket til RAW om 2 uger. Hvis de overgår deres sidste kamp bliver det jo helt genialt. På SD ser vi blot frem til Eddie Guerrero vs. Bradshaw...gaaab.

For øvrigt er Benoit blevet en del bedre på mic'en på det sidste. Thumbs up :D

Tuesday, April 20, 2004

Jeg fik alligevel set Backlash i går i de sene nattetime og det var et godt show. Orton vs. Foley var herlig og main eventen var også fed. Dog ikke så fed som kampen til Mania og måske en lillebitte smule skuffende i forhold til. Overall et underholdende show.

Kill Bill vol. 1 og 2 på torsdag...tiden nærmer sig :D

Monday, April 19, 2004

Farmen bød på kontroverser, et par flade til hovedet og had mellem 2 deltagere. Desværre endte det hele med kys, kram og forsoning. Booooring! Men overall et af de mere spændende afsnit i et ellers middelmådigt reality show.
Jeg så første reklame for Robinson 2004 i dag. Så kører vi igen til efteråret :-)

Backlash bliver nok set i morgen. Jeg har vanen tro ikke læst spoilers men har hørt showet skulle være godt. Så vi får se. Jeg fik i dag afleveret den sidste pensumopgivelse til eksamen i juni så nu er der blot læsning og skrivning frem til eksamen. De 2 emner jeg skal arbejde med bliver:
- The role of the media in the Vietnam War and the Gulf War
- Class and the grotesque in Erskine Caldwell and Cormac McCarthy

Det ene skal udmunde i en 20 siders essay med dertilhørende 3 timers skriftlig eksamen. Den anden skal resultere i ligeledes 20 siders tekst (ca.) som skal fremføres i en eksamen som alt i alt vil vare en time (yikes!).

Sunday, April 18, 2004

Showet i Haslev i går var publikumsmæssigt en succes idet der kom 38 hvilket må siges at være ret godt. Specielt idet en stor del af dem ikke kom fra seminariet hvor vi afholdte showet.
Wrestlingmæssigt var showet bedre sidste gang synes jeg. Skal jeg være helt ærlig synes jeg min kamp mod The Raptor og Small Striker var den som kørte bedst og havde mest struktur. Den var så også den eneste som var scriptet og indøvet. Det kan man så sige ikke er den rigtig måde at gøre det på men når det så giver det bedste resultat (på vores niveau) har jeg det sgu fint med det. De fleste af de andre kampe manglede simpelthen struktur selvom der da var fede spots og moves i alle kampen.

Ovenpå kampen har jeg det helt OK. Min næse er godt nok lidt øm efter et headbutt under træningen før kampen som var lidt fejlanbragt. I selve kampen fik jeg bl.a. en lussing som resulterede i en hyletone i mit øre i et par minutter + et RVD-lignende spark som sad i smasken på mig (tak Raptor) men er som sagt OK :)

Backlash er i nat og jeg glæder mig ret meget til at se det. Jeg glæder mig også til morgendagens afsnit af Farmen hvor der virkelig bliver ballade og øretæver i luften - lidt heatliderlig er man vel.