The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, November 29, 2005

It's the season to be jolly

December, og ikke mindst julen, står for døren. Jeg kan godt li' jul, så jeg glæder mig da til dén og generelt hele måneden. Desværre vil en stor del af den stå i opgaveskrivningens tegn. Sådan har det været hver december i et par år nu - med undtagelse af sidste år, hvor jeg undtagelsesvis skulle aflevere opgaver primo december - og sådan er det også i år. Min motivation kunne være større, idet opgaverne ikke omhandler litteratur, som er og bliver mit område. Men hva' faen, jeg skal nok få dem skrevet inden eksamen, som med 95% sikkerhed kommer til at ligge et sted i tidsrummet 5.-.20. januar. Kort tid derefter står den på specialeskrivning, men skulle vi nu ikke lige komme over de 2x 18-20 sider der skal afleveres denne gang før vi tænker på de 80-100 sider specialet skal være på. Jeg ved dog godt hvad skal jeg skal skrive om + jeg har fundet min specialevejleder, så jeg er ikke helt på bar bund.

Efter Erik Ballings død fik jeg lyst til at se "Matador" for gud ved hvilken gang. Jeg plejer gerne at se den en gang om året, så nu skulle det være. Den holder endnu og er stadig den mest geniale danske tv-produktion nogensinde.

Når den ikke lige står på læsning ifm. opgaverne, læser jeg Bret Easton Ellis' American Psycho, som jeg skræmmende nok ikke har fået læst før nu. Jeg begyndte på den for et par år siden da jeg købte bogen, men af uforklarlige grunde blev jeg aldrig færdig med den. Den er ganske hygsom indtil videre.

Pædofilisagen fra Tønder har rystet mig, lissom så mange andre. Specielt er den 75-årige mand, der allerede er dømt i sagen kandidat til årets mest sygelige og usympatiske person. Ikke at jeg nogensinde kunne finde sympati for nogen der gør noget så lavt som at have sex med et barn, men han blir sgu kun endnu værre at se på når han ikke rigtig kan se problemet i sine handlinger. Herregud, så er problemet vel heller ikke større... Og ydermere mener han ikke, han skal i fængsel, fordi han har vrøvl med maven. Det beløb han skal betale i erstatning til pigen er efter hans mening også helt sindssygt fordi det jo nærmest er nok til at kunne købe "en halv bil." Hvis det ikke var fordi det var sørgeligt, ville jeg skrige af grin over mandens totale ringhed. Kastrér ham - medicinsk eller på den hårde måde - og lad ham rådne op.