The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, June 29, 2006

Maje' vigtig person

Jeg er VIP-medlem på www.biozonen.dk. Ja, I må godt sige til folk, at I kender mig.
For at forblive VIP'er skal man indenfor et år se 12 film. Man kan godt se 30, men det er kun de 12, der tæller på ens kort. Derfor plejer jeg gerne at se nøjagtigt 12 film og som regel er 1/3 film som jeg sikkert aldrig ville gide se i biografen hvis det ikke lige var fordi at det skal til for at have VIP-status.

Hvad får man så ud af denne status? Man får skam rabat på slik, popcorn og cola... engang imellem. Og så bliver man inviteret til fede arrangementer og forpremierer. Man sparer faktisk helt op til 10 kr. på disse forpremierer - OG man ser sføli filmen før alle andre. Den anseelse kan vist ikke måles i penge og hvis den kunne, ville 10 kr. ikke kunne gøre det.
Jeg har dog benyttet mig af ganske få af disse tilbud, og det leder mig til spørgsmålet om hvorfor jeg egentlig gider bestræbe mig på at se 12 film om året i bio. Dels syns jeg det er for dyrt at gå i biografen nu til dags, og dels kan jeg godt vente med at se de fleste film på DVD. Der er sføli undtagelser! Men generelt er det en dyr fornøjelse jeg godt kunne ha' undværet.

Og så har jeg et problem med vandladning i biografen. Jeg pisser ikke i selve salen. Jeg har det bare med at føle en presserende tissetrang midt i filmen. Derfor køber jeg yderst sjældent cola når jeg er i bio fordi den slår aldrig fejl: 20 min efter den er drukket skal jeg pisse. Og det er endda selvom jeg har ladet vandet før jeg tog afsted OG i BioCity før filmen. Hvad sker der!? Det er et psykologisk spil mellem min hjerne og min blære og blæren vinder hver gang. Sidst det skete var da jeg var inde og se King Kong. Men OK, Naomi Watts var på lærredet så et eller andet sku der satme ud af mit lem inden den film var forbi.

Pt. har jeg set 4 film i den nuværende 12-måneders periode, der slutter i starten af november. Når jeg de 12? Næppe. Gider jeg? Overhovedet ikke. Der kommer ikke rigtig nogen film jeg gider at se og økonomien og lysten er slet ikke til at slæbe mig selv i biografen kun for at glædes over mailen i november, der informerer mig om, at jeg stadig er VIP-medlem.