The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, August 10, 2006

Musik

Musik er jo godt! Og hvad hører man så for tiden?

Tina Dickows eksistens har jeg altid været bekendt med (fra fødslen ja), men havde indtil for nylig aldrig rigtig hørt noget af hendes musik. Så hørte jeg albummet "In the Red" og jeg fik bekræftet det jeg vel et eller andet sted allerede vidste var sandheden: Dickow rules. (Og så er hun jo også ganske sød at se på). Det er skønt og fængende easy-listening musik, som er hygsomt at sidde og svaje lidt med på, eller simpelthen bare have som musikalsk baggrund for dagens gøremål. Vi er jo også nogen der husker hende fra TV2s "novelle"-serie "Karrusel" hvor Tina var meget nøgen. Godt nok i selskab med Peter Steen (så vidt jeg husker), men stadig... Genudsend det lort nu!

En anden skjult anbefaling skal være Klondyke og deres album "Verdensmand" som er et hyggeligt lille album med dejlig musik og ditto tekster.

Nu vi taler om dansk musik så kan vi ikke komme udenom Mikael Simpson. Jeg har desværre ikke fået hørt hans seneste udspil "Stille og uroligt," men har dog hørt en single eller to og det lover godt. "De 10 skud" er stadig en fed plade med mystisk, og dog underligt velsmagende, musik og tekster, der er lisså mystiske. Jeg er ellers ikke så satans meget til elektronisk musik, men Simpson er manden.