The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, October 21, 2004

Nå, men Taboo Tuesday (beware of spoilers!) holdt jo så ikke som forventet. Ikke at det suttede pæl totalt men nogen sindsoprivende oplevelse var det sgut'.

75 sider to go af For Whom the Bell Tolls og dermed er sidste bog i Dos Passos/Hemingway faget onduleret. Så er der kun In Country og M*A*S*H (....) tilbage i Historical Fiction.

Wednesday, October 20, 2004

RAW var rigtig fedt denne uge og var den perfekte opvarmning til Taboo Tuesday. Alle kampe og stipulations blev nævnt og highlighted og jeg tvivler på de kunne havde gjort det på en bedre måde. Der var også en del godt wrestling (ja, hvem sku ha troet det?) og overall sidder jeg og glæder mig til Taboo Tuesday! Thumbs up WWE for RAW - nu må vi se om det holder op til og igennem Taboo Tuesday.

Jeg har fået skrevet 3 ud af de 5 sider på min opgave til på mandag og jeg er foreløbig ret godt tilfreds med resultatet. Det er en pass/fail opgave og dermed blir der altså ingen karakter. Det ødelægger motivationen lidt for hvorfor arbejde hårdt på en opgave som "bare" skal beståes? Om så opgaven er til et 10-tal vil der stadig bare stå "pass" på bundlinjen. Skod efter min mening men sådan er det altså. På den anden side er det kun en 5 siders opgave og det kan faktisk være svært at sige noget konstruktivt på 5 sider når man er vant til at skrive 15-20 siders essays. Men deri ligger vel en del af udfordringen :-)

Monday, October 18, 2004

For en gangs skyld viser TV3 genialitet i deres Robinson produktion. Dagens udstemte, Line, fyldte 25 år og imens alle stemmerne hagler ned over hende synes TV3 vi skal høre Tommy Seebachs udødelige klassiker "Hip Hurra Det' Min Fødselsdag." Jeg var mildest talt færdig af grin - humoren, ydmygelsen, storheden!

Sunday, October 17, 2004

På denne regnfyldte søndag bør jeg næsten lige slå et slag for R.E.M.s nye album "Around the Sun". Det har fået lidt blandede modtagelse men for mig som superfan af bandet holder det sgu 100 og mere til.

Jeg er som regel 43 år bagefter og har først nu opdaget sjovheden i Drengene fra Angora. Jeg er en af dem som ikke valgte at hoppe på Nephew bandwagon'en bare fordi Simon Kvamm fra Angora er med. Musikken Angora drengene laver minder mig lidt om det Tenacious D laver. Underlige og skæve tekster men smækket godt sammen med fede melodier som lyder godt i øregangen. Selve tv-programmet på DR2 er også ganske spast.

Jeg er næsten halvvejs i For Whom the Bell Tolls og elsker den. Dialogen er fyldt med gammelt sprog og der er "thy" og "thee" over hele linjen hvorimod selve historien er fortalt på "nutidigt" sprog. Underligt men cool. Word to thy mother!
Min dagsrytme er da mildest talt fucked up ovenpå denne arbejdsuge. Jeg begyndte allerede i går eftermiddags at stene totalt og kl. lidt i 21 måtte jeg sande nederlaget og gå i seng. Det har så resulteret i at jeg vågnede 6.30 helt frisk og veludhvilet. Men fair nok, så får jeg vel noget ud af dagen :-)