The life and times of an anti-social intellectual

Friday, October 12, 2007

2900 Wackiness, Edeka og Springskaller

Efterårsferien står for døren. De steder jeg underviser har jeg fri, men hvem gider da have ferie? Næ, du. Edeka er vejen frem! Eller tilbage. Men hva faen - penge skal der til. Der er åbenbart kommet en del nye sikkerhedsregler siden sidst jeg var der fordi en eller anden fik sine fødder kørt over af en truck. Typisk, det skal gå ud over os andre bare fordi en eller anden er en skovl. Sikkert en polak.

2900 Wackiness kører i bedste velgående og er 30 minutter i godt selskab næsten hver dag. Smådårligt skuespil, grinagtig levering af replikker og overdrevne storylines. Man sku tro det var wrestling - bare med Peter Reichardt.

D. 26. oktober begynder DR2 serien om Dansk Wrestling. Titlen bliver "Blod, Sved og Springskaller" og lad mig straks sige, at vi ikke har haft noget med den titel at gøre. Trofaste læsere skal nok ikke se serien for at nyde min smukke tilstedeværelse. Faktisk ville det overraske mig hvis jeg samlet har 5 minutters on-air tid i seriens 5-6 afsnit. Det er dog i største grad noget jeg selv har valgt...

Sidste weekend havde PWL (Premier Wrestling League) to shows i hhv. Thorsø og Tilst. Publikumsmæssigt var det ikke de bedste shows, men det lod til at være 2 rigtig gode wrestlingshows. Ham der Quentin Carpenter, III var igen talsperson for Frau Anja von Stanich-Neu og The Firm, og formåede at skrive kontrakt med den massive BROADY STEEL~!, der dominerede i hans to kampe den weekend. Faktisk var han grund til at Thorn blødte som et svin den ene aften. Han fortjente det!