The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, October 07, 2004

RAW var endnu en middelgo omgang denne uge. Når de 2 mest effektive heels er Gene Snitsky og Carmella så står det sgu sløjt til.
Taboo Tuesday virker dog til at blive et, om ikke andet, anderledes card så der er da lidt at se frem til.

Var det ikke WCW der engang indførte den ide at wrestlerne når de cuttede promoer skulle kigge væk fra kameraet? Det virker som om WWE har genoptaget den ide idet et par stykker på RAW (og No Mercy) cuttede backstage promos imens de så ud i horisonten og altså hverken på intervieweren eller kameraet. Whatever works for ya...

Wednesday, October 06, 2004

Så klappede fælden sgu og Ring 2, Ring 0 og Psycho blev bestilt. Alle til 50 kr/stk. så det kunne være værre.
Jeg har nu ikke bestilt/købt en dvd i en uge (modtaget, ja men det gælder jo ikke). Det lyder måske ikke som nogen store bedrift men tro mig - for mig er det. Der var et par billigtitler hos Dvdoo der fristede sidste uge men jeg bed tænderne sammen. Der kommer nyt Dvdoo newsletter i dag så fristelserne vil uden tvivl ophobe sig.

Tuesday, October 05, 2004

2 kampe inde i No Mercy og jeg keder mig allerede - herligt

Monday, October 04, 2004

The Honky Tonk Man is reporting on his website that Kane has given his notice to WWE that he is leaving due to a contract dispute. According to HTM, WWE has offered Kane less money on a new deal than he expected. Take this as a rumor for now.

Lad det for guds skyld være sandt.

Sunday, October 03, 2004

Jeg sidder pt. og ser debatten mellem JBL og Mick Foley fra tidligere på ugen. Det er faktisk ganske underholdende og begge virker ikke som "dumme wrestlere." Vi vidste vel godt at begge har evner udover wrestlingen (Well...Foley anyway) men det er altid rart når wrestlere fremstår som intelligente og "normale" mennesker i offentligheden.
Foley kommer vel snart tilbage til WWE idet han har en ny bog på trapperne. Smid ham ind i Taboo Tuesday afstemningen og lad os få Triple H vs. Foley. No? OK then...

WWE No Mercy er i nat og det er lidt et blah pay-per-view. Jeg skal da se det men jeg glæder mig ikke ligefrem som jeg fx. gjorde til SummerSlam.

Jeg fik her til morgen 3 nye ROH shows: Death Before Dishonor 2 (som er et weekendshow) og Testing the Limits. Thumbs up til CLvideo som altid :D

Jeg sidder imens jeg ser/hører debatten mellem Foley og JBL og forbereder mit oplæg i morgen om Scarlett O'Hara. Det går udmærket. Der er som regel en afslappet stemning ved disse 'student presentations' og jeg er efterhånden ved at ha fået en god portion træning indenfor det felt. Det er jo også vigtigt senere i livet, både på Uni og ude i den virkelige verden at man kan stå frem for en flok mennesker.