The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, December 18, 2004

Jeg kom et smut ud af min wrestling retirement i dag da jeg var inde og træne lidt sammen med Robin og Kim aka. Raptor og Kimball. Det var ikke så slemt at 'bumpe' igen som frygtet men det kan uden tvivl mærkes i morgen. Dog var det ret fedt at være igang igen.

Friday, December 17, 2004

Håbet om karakterer før jul svinder ind men det var nok også et longshot af format. Det kommer nok også en del an på om der er ekstern eller intern censur på opgaven. Med intern burde det jo ikke tage så lang tid. Utålmodighed er en dejlig ting.

Jeg har fået læst 2 Hemingway romaner: A Moveable Feast og The Old Man and the Sea. Jeg er gået i krig med Flannery O'Connor og hendes novellesamling Everything That Rises Must Converge. Det er herlige groteske og til tider ret så brutale historier hun skriver.

Juleferien i Horsens starter nok tirsdag og løber vel til et par dage før nytår hvor jeg højest sandsynligt vender næsen mod Odense igen. Nu følger jeg ikke vejrudsigterne så intenst men det ser da ikke ud til at vi får hvid jul. Det er kun godt! :D

Wednesday, December 15, 2004

Armageddon var et skodshow af format hvorimod RAW i mandags var rigtig godt. Problemerne mellem Triple H og Batista fortsatte. Something is rotten in Evolution. Den 'angle' kører fortsat rigtig godt og med Batista og Triple H i samme kamp til New Year's Revolution d. 9. januar kan det kun blive bedre. Pt. ville Triple H vs. Batista til WrestleMania være mere interessant end Trips vs. Orton.

Jeg nyder den sidste uges tid før jeg tar til Horsens på juleferie. Eksamen er som skrevet før d. 10. januar. Jeg er dog ret godt med læsemæssigt i det fag så jeg tror ikke den står på intens oplæsning før engang efter nytår.

Tuesday, December 14, 2004

Nu sidder der sikkert millioner (....and millions!) og venter på hvordan sagaen om Det Forsømte Forår endte. Jo, jeg købte filmen i Stereo Studio i Horsens og annullerede min ordre (igen) hos Dvdoo. Og så selvsamme dag som Frits Helmuth døde - RIP.