The life and times of an anti-social intellectual

Monday, June 12, 2006

One last time...

Ja, jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle tilbage til Edeka, men fandme om ikke juli står i Edekas tegn for 4-5. år i træk. Jeg begynder 2 dage efter min kamp til Hedeslag så lad os håbe jeg kan gå efter Street Fighten.

Der er også omsider kommet klarhed over hvorvidt jeg har 6 eller 8 måneder til speciale og det er skam 8 måneder. Den nye ordning med 6 mdr. trådte i kraft i april/maj, så fordi jeg gik i gang i januar er jeg omfattet af den gamle regel. Planen er pt. at aflevere 1/9 - altså efter 7 måneder - men det er rart nok der lige er en ekstra måned at løbe på hvis jeg skulle få problemer med at nå den satte deadline. Og så giver det også mulighed for at arbejde i juli samtidig med at jeg arbejder videre på speciale, så ja, alle vinder. Eller jeg gør i det mindste.

Det var iøvrigt en skøn samtale jeg havde med lagerchefen på Edeka. Da jeg spurgte om han kunne bruge en extra mand i juli var svaret, "jo da... hvem havde du tænkt dig?" Øhe mig. "Nåe, det var bare fordi du sagde mand." Ja, tonen er stadig skøn på det sted. Som jeg sikkert har skrevet før, så er Edeka en tidsboble i Danmark hvor intet ændrer sig overhovedet. Man går derind mandag kl. 6 efter et års fravær og det er de samme problemer, intriger blandt de samme folk og den samme stemning som da man skred sidst. Men det kan nu også være udmærket med de vante rammer.