The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, February 03, 2007

MyBandwagon

Quickpoll: Hvornår knækker jeg under presset og kommer på MySpace?

A) Indenfor en-tre måneder
B) Indenfor tre-tolv måneder
C) Ikke i dette liv

Friday, February 02, 2007

Brug vores penge til at betale en regning fra os

Jeg har mine forsikringer hos GF Forsikring. Blandt dem er min bilforsikring. Jeg er nybilist, så det er dyrt. Faktisk er det så dyrt, at man knap fatter det. Jeg har lige betalt årets præmie på omkring 7000 kr. her i starten af januar. Så ved man det bliver et godt år. Done deal, og jeg burde ikke høre fra GF på dét punkt før i januar 2008.

Idet jeg arbejder på Edeka i Horsens for tiden og bor hos forældrene har jeg lavet en midlertidig adresseændring på Post DKs hjemmeside. Det er jo ganske fornøjligt at få sin post i Horsens. Ja, det er de små glæder i hverdagen, der tæller. En dag i forrige uge får jeg et brev fra GF hvor der står, at fordi jeg nu er flyttet til Horsens er min bilforsikring faldet, og de vedlægger en check på omkring 1100 kr. Aha. Jeg skriver en mail til dem, og forklarer at jeg stadig bor i Odense, men blot har lavet en midlertidig adresseændring. De mener så, at min adresse ifølge Folkeregisteret er i Horsens nu. Dog ikk', men dem om det.
Jeg spørger så hvad jeg skal gøre med checken. Den kan jeg bare gemme, får jeg at vide, og så bruge den til at betale næste opkrævning fra dem. Aha. Der kommer så åbenbart en opkrævning når jeg "flytter tilbage til Odense," for nu at bruge deres ord. Det vil altså sige, at de sender mig en check på 1100 kr, og når så jeg "flytter" tilbage til Odense stiger min bilforsikring igen med 1100 (går jeg ud fra!?) og til den tid skal jeg betale en regning fra dem med deres egen check. Fair nok