The life and times of an anti-social intellectual

Friday, October 15, 2004

Update tid og så fra selveste Horsens.

Edeka eventyret stopper i morgen ved middagstid og må jeg sige - TAK! Jeg fatter seriøst ikke jeg har kunne været på den arbejdsplads i et år frivilligt uden at blive (mere) sindssyg. Hold da kæft det arbejde sutter pæl i længden. Det har måske noget at gøre med at min main homie derude har været sygemeldt hele ugen med dårlig ryg. Ergo har jeg skulle lave noget hele ugen og der har ikke været den store anledning til blot at køre rundt og snakke og lave ingenting.
Men hvorfor så ikke finde et job i Odense? Tja, jeg synes ikke rigtig jeg ka overskue det idet studierne tager en pæn del af min tid og når der så endelig er tid til noget andet gider jeg ikke rigtig at det skal være arbejde. Et lille sødt deltidsjob kan sføli komme på tale. Men Edeka, selvom det sutter, er jo som at komme hjem. Det er velkendt, det er hyggeligt (nu skal vi ikke gøre det værre end det er jo) og efter 10 min. mandag morgen er det som man aldrig har været væk. Det sikre og kendte vinder igen over det ukendte.

Jeg er kommet igang med Hemingways For Whom the Bell Tolls efter jeg (omsider) fik knoklet Big Money af Dos Passos igennem. Meget kan man sige om Dos Passos men genial er han ikke. Han har sine gode sider (jvf. Manhattan Transfer) men overall siger han mig ikke det store. Hemingway derimod er genial. Damn manden skriver formidabelt.

I morgen går det så mod Odense igen og jeg går ind i en uge hvor der skal skrives opgave i Historical Fiction og forberedes foredrag/oplæg om shopping malls til ugen efter. Plus jeg har en lille mid-term d. 28. i selvsamme uge også. Sidstnævnte virker dog overkomlig så det kræver næppe den store forberedelse.