The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, August 06, 2005

Ego-pleje 101

Fra inboxen...

To Madsen,

I've read a lot of wrestling reviews, but none have the excitement or wit like yours in the DWF. I'm also a huge fan of ROH shows, and have been wondering which shows to buy. However, I can't find reviews of the following ROH shows. If you have them, I would greatly appreciate them. Thank you.

It All Begins

Back to Basics

Best of American Super Jrs. Tournament


from A.D.

Der er absolut ingen mening med dette indlæg udover sføli at pimpe egen storhed. Og så lige for at nævne, at der kun er en uge tilbage af Edeka 2k5. Yay!

Sunday, July 31, 2005

Still singin' in the rain

At være udenfor i regnvejr er slemt nok og, som vi fik bevist i går, er det endnu værre at wrestle i regnvejr. Men Dansk Wrestling leverer jo varen uanset hvad, så trods det våde element gennemførte vi showet. Selv var jeg i en tagkamp med Kristian "Krede" Holm mod Damage Inc. aka. Mr. PPV og Chaos. En rigtig sjov lille tagkamp hvis jeg selv skal sige det. Jeg har ikke set showet på video endnu, så det er lidt svært at kommentere yderligere. Thumbs up til Kurizin og Whipsy som igen troppede op. King skulle ha været der, men han skulle vist noget andet i Vejle på vejen... :-)

Strøtanker:
To uger tilbage på Edeka og som vi plejer at sige: "Nej, hvor er det da gået hurtigt."

Ugens film: Rear Window. Jeg har ikke set så meget af Hitchcock desværre, så det er jo godt, at DR2 sender nogle af hans film om søndagen. Forrige uge var det North by Northwest som var til 5,5/6 og sidste uge altså Window (6/6). De bliver dog sendt så sent, at jeg er gået i seng. Ergo må jeg se dem på video weekenden efter når der er tid til det. I aften står den på Vertigo, som jeg glæder mig meget til også.

Ugens sang: "Tankespind" med Tue West. Vi glæder os til det nye album gør vi :D