The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, July 29, 2004

Jyske Bank rules sgu. Da jeg er inde for at snakke med dem torsdag i sidste uge får jeg at vide at det var klogest at bestille nyt Visa/Dankort mandag da jeg så kunne få et af de nye uden billede og med chip. Fair nok, det gør vi. Hvad modtager jeg så i dag? Et af de normale kort med billede og det hele. Jeg vil med glæde se frem til at modtage det nye uden billede engang i nærmeste fremtid. Systemet virker sgu.

Sidste arbejdsdags i morgen og må jeg sige ÅH JA

Wednesday, July 28, 2004

Det blev tid til en lille update fra Horsens. Edeka v. 2004 synger på sidste vers og fredag kl. 11.30 (sikkert før) stemples der ud for sidste gang i denne omgang. Edeka er udmærket men efter 4-5 uger er man ret træt af det. Jeg fatter ikke jeg har ku holde ud et år i sin tid...

Jeg fik i sidste uge trukket $39,99 på min konto. Misbrug af visakortet, ja tak. Jeg var dog ikke den eneste med det problem og sagen har været dækket lidt i medierne. Jeg har sføli spærret kortet og lavet en indsigelse til PBS. Lidt irriterende men i forbindelse med Edeka var der for en gangs skyld penge til at dække det :D

Wrestlingmødet i Viborg i søndags gik godt syns jeg. Turen derop var...spændende. Hvem skulle have troet hollændere var så flinke. 'nuff said.
Nu må vi se hvordan wrestlingforeningen klarer sig. Jeg er optimist men kan ikke glemme alle de kontroverser der efterhånden har været i forbindelse med dansk wrestling. Vi vil sikkert se flere med den nye forening.

Jeg vender mod Odense igen lørdag eller søndag og det blir sgu rart nok. Det bliver uden bil så cyklen skal for alvor i brug. Og dog, nu har jeg jo råd til taxa...booyaa!