The life and times of an anti-social intellectual

Friday, May 06, 2005

Så fik jeg omsider knoklet mig igennem Don DeLillos Running Dog. Jeg siger "knoklet" fordi det har taget tid - dog ikke fordi den har været kedelig. Der har bare været så mange andre eksamensrelaterede ting, der har presst sig ind foran. Det er en af de lidt tidligere DeLillo bøger, som er fra en periode jeg ikke har udforsket så meget endnu. Men den har mange af de klassiske DeLillo'ske træk, så alt i alt var det en god oplevelse. Dog er det ikke hans bedste. 8 med pil op på 13-skalaen.
Istedet for selv at redegøre for bogens handling, smider jeg lige det synopsis, der er på Amazon.com da det dækker rimelig godt hvad bogen drejer sig om:

DeLillo transforms the lurid elements of the thriller--espionage, assassination, pornography--into a work of art that captures the fevered shades of the latter-day American psyche.

DeLillo's Running Dog, originally published in 1978, follows Moll Robbins, a New York city journalist trailing the activities of an influential senator. In the process she is dragged into the black market world of erotica and shady, infatuated men, where a cat-and-mouse chase for an erotic film rumored to "star" Adolph Hitler leads to trickery, maneuvering, and bloodshed. With streamlined prose and a thriller's narrative pace, Running Dog is a bright star in the modern master's early career.

Selve ideen om en verden, hvor en sexfilm med Hitler er det hotteste af det hotte, er jo genial efter min mening.
Skal man starte et sted med DeLillo vil jeg stadig mene at White Noise giver det bedste billede af mandens stil.

Tuesday, May 03, 2005

Lad os gå tilbage i tiden...

Wednesday, November 03, 2004
Læseplanen for næste semester er kommet op og foreløbig ser den alt andet end spændende ud. Faktisk er den så røvuinteressant at ingen af de pt. udbudte fag interesserer mig overhovedet.

Her er vi så nøjagtig et halvt år senere og jeg kan sige følgende:

Læseplanen for næste semester er kommet op og foreløbig ser den alt andet end spændende ud.

Der står i studieordningen at der skal udbydes et "passende antal" forskningsseminarer. Jeg skal have 2 og pt. er der udbudt 4 hvoraf de 2 af dem er stort set ens. Hurra.
Nå, men der kommer sikkert flere at vælge imellem. Hvis ikke må der en klage eller noget afsted for det der holder ingen steder.
I går aftes i en blanding af inspiration og frustration smed jeg en lille videoting sammen for at hædre Chris Candido (der døde i sidste uge) og så mange andre af dem fra wrestlinguniverset som ikke er blandt os længere. Den kan hentes på http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=1755CDAODL0AS2TSFL86GYGIQ7 hvis det skulle ha' interesse.

Monday, May 02, 2005

Den totale mangel på updates. Men der sker jo ikke en skid. Og det der sker er slet ikke værd at skrive om.

Jeg måtte, lissom sidste år, en tur på kontanthjælpskontoret for at få underskrevet det fine feriepengekort fra Edeka. Da jeg ik har noget arbejde ved siden af studierne er det desværre nødvendigt. Men hvad gør man ik for små 1700 kr?
På vej derfra gik jeg forbi en varmestue-agtigt ting hvor jeg ind af vinduet spottede en en-armet neger der spillede skak. Så blir det vist ikk mere stereotypt i dag.

Der er DHW (Dansk Hardcore Wrestling) show i Århus d. 22/5 på Katrinebjergskolen (I kommer bare). Jeg skal være dommer og er derfor blevet bedt om, at møde op til træning på søndag. Det passer fint med, at jeg besøger Horsens i weekenden. Der er også en rigtig wrestlingring på vej til landet, som indtil videre skal stå i Fredericia hvor der så er show d. 5/6. Der er allerede store planer med dansk wrestling når nu endelig ringen kommer i hus, men man er vel pessimist, så lad os nu se om det hele blir til noget. Man er før blevet skuffet på den led...

Ugens spørgsmål med henblik på filmen Strømer: HVEM GA' TARZAN VAND?