The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, March 19, 2005

I tråd med Whipsys seneste indlæg i sin blog må jeg sige, at denne dag er ovenud fantastisk. Og hvorfor egentlig? Der er ikke sket noget nævneværdigt og dog er det som om alt ramler sammen i en højere enhed. Vinduet står åben og den kølige brise har befamlet mit ansigt imens det meste af Angels in America er blevet læst. Et skønt teaterstykke som jeg glæder mig til vi skal diskutere på Uni efter påsken.
I morgen går turen til Horsens og Edeka i 3 dage. Resten af påsken skal spenderes i familie og venners lag (dog ikke på samme tid, det ville være noget stads) og så er der sføli flytningen. Alle bekymringer om økonomi og "om det nu kan hænge sammen" er lagt på hylden og jeg glæder mig blot til det faktum at jeg får MIT EGET. Og blir det så fantastisk? Det tror jeg nok lige det gør!
Var der nogen mening med dette indlæg? Næ. Men er der nogen grund til, at denne dag er genial, at solen skinner, og at jeg i kroppen har en fornemmelse jeg, af mangel på bedre, vil kalde "lykke"? Igen er svaret: næ. I 'wuuuuv you all!
Nå, men noiaen på skatteområdet viste sig at være unødvendig. 2530 kr. blev det til på kontoen fra Skattefogh. Vi takker.

Gulvet i den nye lejlighed er blevet ordnet og det er fakkertalt blev direkte genialt i sin skønhed. Indflytningen rykker nærmere og forventningens glæde ligeså.

Det var iøvrigt ganske herligt i dag i Axel Music at købe Krummerne 2: Stakkels Krumme og blive spurgt: "er det til en gave?" hvortil jeg svarer "nej" og får BLIKKET af ekspedienten. Hvad er der nu galt med en voksen mand der køber børnefilm?

Wednesday, March 16, 2005

Dagens emne er og bliver penge!

For det første fik jeg i dag hele 200 kr i form af en overskudscheck fra GF Forsikring på min bilforsikring. Ja, ja, lidt har også ret.

For det andet fik jeg i lørdags regning fra advokaten (7400 kr...tak fordi I spurgte). Efter megen gråd over dette beløb, viser det sig i dag, at banken har klaret dén regning og at udgiften til advokat er medregnet låneomkostningerne ifm. lejlighedshandlen og at jeg dermed ikke skal betale dem lige nu og her, men "bare" som en del af lånet til lejligheden. Pyh...

For det tredie, undrer det mig, at alle andre åbenbart kan se deres årsopgørelse på ToldSkats hjemmeside og jeg ikke kan. Noiaen breder sig sføli, idet jeg frygter jeg skal af med penge. Sidste år fik jeg 1500 kr tilbage - en formue i vore dage. Men lad os nu slå koldt vand i blodet og se om den ikke dukker op en af dagene.