The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, March 12, 2005

Et par strøtanker:

- Frank Jensen bliver ny formand for Soc.Dem

- Hvorfor er det, at jeg igår skulle spilde en time af mit liv på at vente på en varmeaflæserklovn? Der stod på den lille skønne seddel fra ham, at jeg skulle være hjemme fredag mellem 16.30 og 17.30. Jeg er der naturligvis kl. 16.30 og hvornår dukker han så op? 17.26! Klovn!

- TvDanmarks nye ide med at sende "Hyret eller Fyret - Udfordringen" fra 21-21.35 og så vente med selve fyringen til 22.30 SUCKS! Og hvad sender de i den mellemliggende time? "Orange County"?!?

- "Kontrakten med Don Ø" blir kun mere og mere underholdende

Wednesday, March 09, 2005

Det meste af dagen er gået med at male i den nye lejlighed. Der var ellers planer om at tapetsere, men de blev droppet. Det er dog også ganske udmærket "bare" at få malet.

Påsken står for døren og lad os dog lukke den ind. Jeg skal tilbringe de første 3 dage af den uge på Edeka for at tjene lidt penge (ja, det er faktisk dét vi laver der). Så er der mors fødselsdag, en påskefrokost hos farmor og farfar og derudover skal jeg vist bare ha' pakket det sidste så vi kan få flyttet 1. og 2. påskedag. Jeg har pakket det meste (bånd, bøger, notater osv) og mangler kun dvd'erne og så de lidt større og vigtige ting (tv, computer etc.) som hører til sidste øjebliks-tingene :)