The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, May 26, 2005

It's that special time of year...

Ja, det er eksamenstid (såfremt nogen skulle være i tvivl). En tid med frustration, horisontudvidelse, nervøsitet, glæde, stress osv osv.

Det går ganske OK med mine to opgaver, og jeg er nogenlunde halvvejs med begge. Der er små to uger til det går løs, så der er tid nok endnu til at få det sidste på plads, smede den røde tråd og finpudse. Når det er sagt, så har jeg da dage hvor jeg slet ikke kan se hoved og hale i noget som helst og ønsker begge opgaver til helvede. Andre dage, som f.eks. i dag, kører det bare på skinner og jeg synes begge emner er sindssygt spændende at arbejde med. Sådan går det op og ned, og jeg tror/ved mange af mine medstuderende har det på samme måde.

Tuesday, May 24, 2005

Paradise Lost på DVD

Så kommer de to film på DVD i juni. Godt nok er 2'eren ude i forvejen, men 1'eren har hidtil ikke været så let tilgængelig.

http://www.wm3.org/live/newsevents/newsitem.php?index=1&news_Id=99

Monday, May 23, 2005

Og I troede der var mange ref bumps i en WWE main event...

Showet i Århus forløb planmæssigt. Udover et mindre fuck up med musikken i den første kamp, var der ingen problemer. Hvorfor er der iøvrigt altid småproblemer med noget så simpelt som musikken på de shows i Århus?

Kamp 1 - Jacob Andersen vs. Kristian Holm vs. Mr. PPV. Udmærket kamp, som desværre manglede publikumsdeltagelse på mange af de vigtige steder.

Kamp 2 - Raptor vs. Kimball. Efter min mening den bedste kamp på showet. Raptor var dog fejlplaceret som bad guy og blev da også anset som good guy af publikum efterhånden som kampen skred frem. Noget double turn i Bret/Austin/Mania 13-stilen var det ikke, men Raptor havde klart publikum bag sig i sidste halvdel af kampen. Og var det så mærkeligt med alle de syge moves han fyrede af? Raptor er ung og har tiden for sig. Fortsætter han stilen kan han dog, efter min mening, blive den bedste i DK (eller i hvert fald en af dem).

Kamp 3 - Snake, Tank & Prince Muhammed vs. Chaos Child, Chaos & Schjøtler. Publikum var godt med. Mr. PPV ved ringside med Chaos gjorde sit til, at folk kom i sving. Ligeså en udmærket kamp.

Og så var der et par ref bumps eller 3, men dem taler vi ikke om.

Sunday, May 22, 2005

Ladies and gentlemen, boys and girls, children of all ages...

Så blev det showdag og Odense Crewet kører om en times tid mod Århus. Jeg er rimelig spændt på showet må jeg indrømme. Men som skrevet før, så tror jeg nok det skal blive underholdende.

Jeg var i Fredericia i går for at se wrestlingringen. Den var umiddelbart større end jeg havde regnet med og ikke mindst en del højere. Men som tiden gik, virkede den mere og mere som det jeg havde regnet med. Nu er min erfaring med at arbejde i en ring også minimal, så har ikke rigtig noget sammenligningsgrundlag. Om jeg nogensinde kommer til at bumpe i den vil vise sig. Den er, naturligvis, hårdere end det vi normalt kaster os på. Der er fællestræning næste weekend op til showet d. 5/6, så det bliver spændende hvor mange ring-debutanter der knækker nakken (dårligt udtryk her, I know) på dén oplevelse. Forhåbentlig ikke så mange :-)