The life and times of an anti-social intellectual

Monday, May 23, 2005

Og I troede der var mange ref bumps i en WWE main event...

Showet i Århus forløb planmæssigt. Udover et mindre fuck up med musikken i den første kamp, var der ingen problemer. Hvorfor er der iøvrigt altid småproblemer med noget så simpelt som musikken på de shows i Århus?

Kamp 1 - Jacob Andersen vs. Kristian Holm vs. Mr. PPV. Udmærket kamp, som desværre manglede publikumsdeltagelse på mange af de vigtige steder.

Kamp 2 - Raptor vs. Kimball. Efter min mening den bedste kamp på showet. Raptor var dog fejlplaceret som bad guy og blev da også anset som good guy af publikum efterhånden som kampen skred frem. Noget double turn i Bret/Austin/Mania 13-stilen var det ikke, men Raptor havde klart publikum bag sig i sidste halvdel af kampen. Og var det så mærkeligt med alle de syge moves han fyrede af? Raptor er ung og har tiden for sig. Fortsætter han stilen kan han dog, efter min mening, blive den bedste i DK (eller i hvert fald en af dem).

Kamp 3 - Snake, Tank & Prince Muhammed vs. Chaos Child, Chaos & Schjøtler. Publikum var godt med. Mr. PPV ved ringside med Chaos gjorde sit til, at folk kom i sving. Ligeså en udmærket kamp.

Og så var der et par ref bumps eller 3, men dem taler vi ikke om.

1 Comments:

  • At 12:05 AM, Blogger Lars said…

    Skandale at dommeren kunne købes...

    Mht. Kimball vs Raptor, så sad jeg faktisk og forventede at John Doe og Kimball ville lave et barn på Raptor og dermed lave double-turnet! Kunne have været cool omend nogle af publikummerne måske havde haft svært ved at følge meningen med det.

     

Post a Comment

<< Home