The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, January 12, 2008

Indlæg nr. 500

Ja, det her er vist indlæg nr. 500. Ak ja.

Hvis nogen af jer sidder og overvejer at lave et kompendie...så lad være. Jeg er igang med at lave et til det fag jeg som ekstern lektor skal undervise i på Aarhus Uni i det kommende semester. Og det er et scannings- og COPYDAN-regler-helvede. Var det ikke nemmere bare at bede de studerende købe 12-15 bøger hvoraf 20-30 sider i hver bog skal bruges? De har vel råd til det med alle de cafepenge de løber rundt med. HØHØHØHØHØHØ. Nå ikk...

Nephew har fået lidt en revival her i huset. Eller lejligheden. Eller...rummet. Efter jeg så og hørte deres 07.07.07 Roskilde koncert hører jeg en del mere Nephew end jeg plejer. Og jeg plejer egentlig at høre en del. Hører han så ikke andet end Nephew? Er det det han siger? Ja, faktisk. Nå ja, og så Dúné for at provokere div. folk i vennekredsen. Og så fordi at emo er dejligt og fordi børnebands er søøøøøtte.

Monday, January 07, 2008

What the...

"Kommunikationschef i Ny Alliance Rasmus Jønsson forlader partiet. Dermed står partiet uden medierådgivere."

Det mest overraskende her er vel egentlig, at de indtil nu har haft en.

Jeg vil lige plugge David E. Nyes blog på http://aftertheamericancentury.blogspot.com/

Nye underviser på Syddansk Uni og jeg har selv haft ham. En stor autoritet indenfor American studies feltet. Hvis man er interesseret i det amerikanske præsidentvalg skriver han for tiden ganske interessant om det

Sunday, January 06, 2008

Gud på jord

Man kan nu læse, at Dr. Phil vil hjælpe Britney. Omsider! Selvfølgelig skal det ske med TV på. Phil kan vist ikke rigtig foretage sig noget uden, der er kamera på. Sådan er det at være verdens klogeste mand og logikkens mester. For fanden jeg elsker den mand!

2008 er kommet ganske godt igang. En del af tiden går med forberedelser til div. undervisningsting, der begynder i februar. Og så har jeg fået en lille stak eksamensopgaver, der skal læses ifm. at jeg skal være censor på Handelshøjskolen i Århus senere på måneden. 7-skalaen sucks iøvrigt. Men det ved I vel?

Jeg faldt også over denne lille ting: http://politiken.dk/indland/article454082.ece Jeg tror ikk på Gud (altså udover ham den skaldede med kameraet i røven, der siger y'aall) så det var jo rart at få bekræftet. Og nej, jeg nedgør ikke dem, der tror på Gud eller andre - dem om det.