The life and times of an anti-social intellectual

Monday, August 14, 2006

The Road

I lørdags var Kimball, The Brute, Raptor, CL, Thorn, Krede, Mr. PPV, Chaos og moi i Hamburg. Der var træning under ledelse af den tyske wrestler Karsten Kretschmer. Jeg deltog ikke i træningen, men det var faktisk ganske interessant bare at kigge på. Jeg var dog et kort smut i ringen for at være den, som folk skulle hoppe over når der blev lavet "lange" rulninger fra rebene. Det er lidt skræmmende at ligge i midten af ringen når en person skal hoppe fra 2. reb over dig i en rulning. Men jeg overlevede da. Karsten var rigtig flink og meget interesseret i at vide mere om Dansk Wrestling og evt. komme til Danmark engang. Forhåbentlig blir der tale om et længere samarbejde mellem Tyskland og Danmark i fremtiden når det kommer til udveksling af wrestlere. Det samarbejde er allerede igang - d. 16/9 skal 2 danske wrestlere i kamp på et show i Tyskland, og til Langå 3 d. 18/11 kommer en amerikansk wrestler, som har wrestlet i mange år i Tyskland, på showet. Han har tidligere wrestlet i WCW og ECW.

I morgen, tirsdag, går turen så til Randers hvor der skal laves show. Muskelmanden vil være at finde på showet ligesom de andre kendte ansigter fra DW. Så er der showet til Århus Festuge (hvor jeg ikke er med) og efter dét ligger DW vist i hvileposition indtil Langå 3.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at turene frem og tilbage til disse shows og træninger oftest er en stor del af underholdningen på den pågældende tur - og Hamborg var ingen undtagelse. Godt nok var der 3 biler afsted, men jeg tror hver bil morede sig på hver sin måde (eller hvad, Kimball :P). Er der noget som 3 DW biler der holder i række ved et rødt lys hvor op til flere personer vælter ud på vejen og begynder at kaste vindruer på den bagerste bil? Og mindst 2 af disse personer var over 30.
Da vi var i grænselandet blev der holdt ind ved Poetzsch hvor jeg iøvrigt blev OWNED af en ældre mand. Men den historie skal jeg lige komme mig psykisk over først før den kommer hér.