The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, June 09, 2004

Så fik jeg afleveret disposition og alt mulig andet gejl til mundtlig eksamen som er om en uge. Der er stadig ikke nogen endelig plan over hvem der skal op hvornår så det er som det plejer derude - i sidste øjeblik.
Jeg valgte at ta chancen og køre i Golfen derud. Det var ikke uden rystelser div. steder i angsten for den hvide bil og de blå blink men jeg kom da derud og hjem :-) Frygten skal jo nok vise sig at være ubegrundet.
Anyways, så er der lige en uge til at få læst pensum op og øvet sig på foredraget til eksamen. Jeg er allerede så nervøs at det er ude på et sidespor og overvejer om man skulle opsøge sin læge. Jeg har hørt man kan få noget beroligende (og nej, det var ikke en joke).
Økonomisk kører det dårligere end nogensinde. Jeg tror saldoen, efter dagens Fakta besøg, siger 300 kr. Men hva fanden, der er jo kun 20 dage tilbage i måneden. Det blir rart nok at komme igang med at arbejde igen. Jeg kan godt savne det til tider. Spørg mig efter uge 1 på Edeka om jeg stadig synes det er sjovt og forvent et andet svar.