The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, January 15, 2004

En fri mand er hvad man er! Foreløbig i det mindste. Så er der kun den grumme ventetid som efter sigende bliver lang :( Men hva faen, jeg kan jo ikke gøre fra eller til så hvorfor ikke nyde de her 2 ugers frihed. Jeg synes selv det gik godt i dag så jeg håber resultatet bliver derefter. Og nu ska der sgu stenes!

Wednesday, January 14, 2004

Om sådan ca. 14 timer er jeg en halvfri mand. Kl. 13 i morgen slutter den sidste eksamen og jeg kan, forhåbentlig, slappe af til vi starter igen i starten af februar. Vi får dog først karakterer sidst i januar så det bliver lidt irriterende først at få dem umiddelbart før semesterstart. Specielt fordi fagene ikke bliver udbudt igen. Dvs. hvis man dumper skal man have 1 (eller flere) ekstra fag næste semester. Lækkert ville det være.

Ellers sker der ikke det store. Jeg forsøger påny at nedtrappe DVD-købene :D Jeg har en 5-6 film på lager jeg skal have set før jeg køber nye til samlingen. Den gamle Golf er ikke kaldt til syn endnu hvilket er lidt underligt, men hva faen - jeg nyder hver en dag jeg kan beholde den.

Monday, January 12, 2004

2 down, 1 to go. Så fik jeg overstået eksamen no. 2 og den gik da fakkertalt ret OK hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo så). Normalt får jeg skodkarakterer i de opgaver jeg selv synes rules og fede karakterer når jeg synes det går skidt. Så egentlig burde jeg ikke forudsige noget som helst men blot sige - vi får se. Nu vil jeg slappe af resten af dagen før de næste 2 dages forberedelse går i gang.

Sunday, January 11, 2004

Eksamen nr 2 i morgen i det herlige Developing America fag. Det er nok det fag jeg har brudt mig mindst om og dog er jeg ret godt forberedt hvis jeg selv skal sige det.
Efter den er der Contemporary American Literature på torsdag og så har jeg fri til semesterstart d. 1/2 (eller der omkring). :-)