The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, May 15, 2004

Omsider kom der lidt nyt til DVD-samlingen nemlig Frasier Season 3 og Friends Series Finale.

Wednesday, May 12, 2004

Ganske udmærket RAW denne uge. Vi fik endelig afsluttet Christian/Jericho feud'en så lad os håbe Jericho vs. Benoit er på vej :-) Der er battle royal næste uge hvor vinderen får et title shot til Bad Blood. Man sku jo tro det bliver Kane der vinder baseret på div. Bad Blood reklamer. Det giver bare ikke så meget mening hvis Kane skal feude med Benoit når Hardy/Lita/Kane tingen næsten lige er gået igang. Men nu må vi se hvad det ender med. Triple H vs. HBK i en Hell in a Cell kamp til Bad Blood burde dog være ret sikker.
Benoit var ikke på RAW men der var en fed video package om ham.
Jeg ved ikke hvad de gør rigtigt med Eugene karakteren men et eller andet gør de for han var totalt 'over' i sin RAW in-ring debut hvor han vandt over Rob Conway. Kampen var ikke specielt god, men når folk går amok over et double axehandle blow fra toprebet så er der jo noget der virker ved Eugene.

Det ser også ud til at fede line-ups ikke nødvendigvis skaber gode seertal og buyrates. Buyraten på Backlash er skræmmende lav og RAWs rating faldt i denne uge selvom stort set hele cardet (som på papir var ret solidt) var annonceret på forhånd. Hvis en line-up som den til Backlash skaber en dårlig buyrate frygter jeg kun endnu mere for Judgment Days buyrate...

Tuesday, May 11, 2004

SU-Styrelsen: aha.
Når man går på en trin-delt uddannelse som mig og skal gå fra BA til Kandidat skal man søge SU til Kandidat (bl.a. så man får SU i ferien mellem de 2 dele af uddannelsen). Det har jeg gjort og ville så tjekke på minsu.dk om det var gået igennem. Og jo tak, jeg skal så pludselig betale over 1400 kr i skat af min SU imod 580 de første 6 måneder. Jeg fatter jo så bjælde og ringer til skatteafdelingen i Odense som, efter laaaang ventetid, lover at ordne det så det passer. Vi får at se om det vil ske...
Jeg har opdateret DVD profiler efter lang tids forsømmelse.

Artiklen om wrestling og DWA er i Berlingske Tidende i dag. En ganske fed artikel ikke bare om DWA men om wrestling og wrestlings historie generelt.