The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, September 29, 2004

RAW var en middelgo affære denne uge. Randy Orton tabte til Batista og er nu ude af opløbet om at møde Triple H til Taboo Tuesday. Tilbage er Chris Benoit, Edge og Shawn Michaels. Orton er den eneste der har heat med Triple H så mon ikke han kommer tilbage i opløbet. På den anden side er der jo også 'history' mellem Benoit og Trip og Shawn og Trip hvilket de kan spille lidt på...så intet er sikkert endnu. Edge, huh?

Det bedste på RAW var en angle mellem Flair og Orton hvor Flair kraftigt teasede et face turn men det blev desværre ikke til noget. Dog fik de lagt i ilden til Orton vs. Flair (til Taboo Tuesday?), en kamp jeg ikke ville have noget imod at se.
Christian vs. Shawn Michaels er allerede næste uge fra Madison Square Garden. Men derfor kan de jo godt have en kamp til Taboo Tuesday også hvis det endelig skulle være.

Ugens RAW moment var helt klart da Flair listede alle de wrestlere som giver sig ud for at være legender men ikke er det. Da han nævnte Mick Foley faldt han bare bagover...klassisk Flair, klasse!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home