The life and times of an anti-social intellectual

Sunday, August 21, 2005

Marzipaaan, Fudge og lokal-tv

En herlig weekend er på vej mod sin afslutning!

Fredag fik DW debuten på lokal-tv i Danmarks første containerkamp. Yours truly kommenterede sammen med Mr. PPV og det gik ganske hæderligt syns jeg taget i betragtning, at det var første gang. Kampen mellem Kimball og Chaos var rigtig fed og brutal. Alle var enige om, at det var en stor dag for dansk wrestling, og at niveauet blev hævet en anelse (bl.a. ved hjælp af kommenteringen - their words, not mine).

Lørdag ved middagstid blev Whipsy hentet på banegården og senere joinede SCSA selskabet. Efter sidstenævnte skred ved midnatstid, fortsatte Whipsy og moi troligt indtil kl. 5 hvoraf de sidste 2-3 timer var i selskab med verdens FEDESTE softcore pornofilm på 3+ efterfulgt af to afsnit af Dr. Phil. Do we know how to partaaaay or what!?

Weekendens kultfigur: Stewie

4 Comments:

  • At 10:45 PM, Blogger Lars said…

    /me undres egentlig over hvorfor han kørte?

     
  • At 10:53 PM, Blogger FlairRocks said…

    Egentlig

     
  • At 2:38 PM, Blogger Teologinen said…

    så showet igår og jeg må sige at jeg nød din optræden - og de andres såmænd også (der skete forhåbentlig ikke noget alvorligt med ham, der blødte??) det så ud til at gøre avser sine steder ;)

     
  • At 8:11 PM, Blogger FlairRocks said…

    Nej, men blodsudgydelsen var hverken "fake" eller planlagt. Han fik en grum flænge i hovedet. Vi snakkede om hvorvidt han sku på skadestuen, men tror bare han kørte hjem. He's hardcore! He's hardcore!

     

Post a Comment

<< Home