The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, September 06, 2005

Bøger og det at bedømme dem på coveret

Når man ser et billede af sin (dengang) kommende underviser som ser sådan her ud tænker man jo ikke ligefrem: "hold da kæft, en humørbombe." Hun så (og ser) jo nærmest tør og kedelig ud. Nå, man bevarer håbet. Hun har trods alt skrevet en bog om Elvis, så helt kedelig kan hun da ikke være.
Og ganske rigtigt. Hun viste sig at være både humoristisk, venlig og engageret. Om det hænger sammen med, at hun har fået kortere hår end det på billedet ved jeg ikke. Men alt i alt, en positiv overraskelse som igen beviste, at man ikke skal bedømme folk på udseende. Hendes to fag, som jeg begge følger, er også rigtig spændende, så det er jo bare skønt. Og så er hun anti-Bush hvilket altid er en fordel og sjovt nok blev gjort klart ganske underspillet og tilfældigt. Det er i hvert fald et personlighedstræk der med ét gør en amerikaner mere tiltalende.

9 Comments:

  • At 7:32 PM, Blogger Yessen said…

    Amen! Vi havde i sidste semester en lærer i amerikansk historie som på "papiret" så DØDkedelig og tør ud: http://www.hum.au.dk/engelsk/engdc/foto.jpg

    At manden så viste sig at være tørheden selv var kun et positivt træk da det gjaldt hans humor. Magen til selvironi skal man lede længe efter. Det faktum at han så er englænder der underviser i amerikansk historie gør jo kun det hele mere gyldent :)

     
  • At 8:00 PM, Blogger FlairRocks said…

    De elsker det! Hos os er der jo en underspillet krig mellem "the Brits" og "the Americans." Dette inkluderer også danske undervisere der har det ene eller det andet felt som speciale. F.eks. fik jeg engang at vide af en lærer der underviser i gammel Britisk litteratur at jeg skrev for meget i slang (læs: amerikansk) imens jeg samme dag fik at vide af en amerikansk lærer at mit sprog var rigtig godt. Go figure.

     
  • At 9:12 PM, Blogger Teologinen said…

    Hvor godt - den slags historier kan jeg desvære ikke brilliere med, da græsk og hebraisk ligger lovlig langt fra hinanden. Til gengæld er de forskellige institutter enige om at bekrige hinanden mest muligt

     
  • At 9:50 PM, Blogger Lars said…

    Vi bekriger kun kunder

     
  • At 9:52 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ja på slagteriet sig vi bare svin til de andre hvis vi mener det også skære vidre, ik alt det pjat :-)

     
  • At 10:34 PM, Blogger FlairRocks said…

    at sige svin til folk der skærer i svin er vel straf nok

     
  • At 9:49 AM, Blogger Hans said…

    vis hun har skrevet en bog om Elvis må hun jo være en god person. ellers ser alle lærer ikke kedelige ud på de billeder der er på hjemmesider og årsbøger

     
  • At 6:14 PM, Blogger Teologinen said…

    de ser som regel noget mere normale eller spøjse ud i virkeligheden....
    Havde engang en forfærdelig oplevelse med en lærer, som havde skrevet en fantastisk lærebog, men det viste sig at manden var en pædagogisk katastrofe. Det endte med at jeg, efter 3 undervisningstimer blev væk, men scorede alligevel 8 til den mundtlige eksamen (prale prale) :)

     
  • At 8:45 PM, Blogger FlairRocks said…

    @king
    http://www.elvistriunfal.com/images/livros/livro-017.jpg

     

Post a Comment

<< Home