The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, November 15, 2007

Den rigtige dødstur


Det har i et stykke tid været bestemt, at Neil, Sonne, CL (deres kristne navne) og jeg skal til Oberhausen d. 24. november for at se wrestling. For kortere tid siden blev det dog bestemt, at denne begivenhed skulle navngives REEL DETHTOUR. Bryan Alvarez fra www.f4wonline.com annoncerede sin dethtour, som vi synes blegnede i forhold til den tur vi havde planlagt. Ergo er dette DA REEL DEEL!
De to tyske promotions wXw og GSW er så flinke at holde shows samme dag - wXw om eftermiddagen og GSW om aftenen. Og det kunne vi jo ikke sige nej til! Det bliver grandiøst. Med wrestlere som Frankie Kazarian, Gran Akuma, Roderick Strong, Chris Hero (fuck, jeg hader at elske den mand og omvendt), Absolute MOTHERFUCKING Andy, Steve Corino, DRAKE FUCKING YOUNGER, Are$, Joe. E. Legend, Murat Bosporus, Ahmed Chaer, og Michael Kovac tegner det til at blive indyriffic!!! (For den gængse wrestlingfan betyder disse navne måske lidt eller INTET, men who cares; de rules baby~!).
wXw har også show om søndagen, men med job, skole, en lang køretur og andre ting in mind er vi desværre on the road på det tidspunkt. Too bad, fordi Drake Younger møder Thumbtack Jack i en No-Rope Barbed Wire match den dag og sådan en gad jeg sgu godt se LIVE. Det må blive en anden gang.

Indskudt bemærkning: lortevalg

1 Comments:

  • At 12:33 AM, Blogger Hans said…

    svin, ville fn gerne se Hero live... ark ja, ark ja.

    Sidney er manden btw.

     

Post a Comment

<< Home